NE MOŽE SE SUOČITI S LJUDIMA

Mama uhvatila kćerinog dečka u krevetu s drugom ženom: 'Osjećam se tako poniženo'

Foto: Shutterstock
Mama uhvatila kćerinog dečka u krevetu s drugom ženom: 'Osjećam se tako poniženo'
28.06.2022.
u 20:14
Njezina mama je počela vrištati na njega i rekla mu da odmah ode, a kasnije se ispostavilo i da je djevojka s kojom ju je prevario bila njihova poznanica
Pogledaj originalni članak

- Nedavno sam otputovala u inozemstvo na nekoliko dana zbog posla, pa sam svom dečku ostavila ključeve kuće kako bi mogao ući i nahraniti mačku koju smo odabrali zajedno kada smo ušli u vezu. Kada sam bila odsutna dobila sam poruku od vodoinstalatera koji je trebao ući u kuću da nešto popravi, ali dečko mi se nije javljao pa sam nazvala mamu da ona otvori vodoinstalateru. Kada je došla, zatekla je mog dečka u krevetu s drugom ženom - napisala je jedna žena za Mirror

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

Foto: Shutterstock
Brak
Foto: Thinkstock
veza i svađa
Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Shutterstock
Veze

Njezina mama je počela vrištati na njega i rekla mu da odmah ode. Kasnije se ispostavilo i da je djevojka s kojom ju je prevario bila njihova poznanica. Mama joj je javila što se dogodilo i čim je stigla kući prekinula je sa svojim dečkom. No, on ju cijelo vrijeme zove i šalje poruke.

- U porukama me stalno pita kako je mačka i piše da mu nedostaje. Prilično sam sigurna da mu se neću vratiti, ali nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Osjećam se povrijeđeno i poniženo i ne znam kako se suočiti s ljudima - nastavila je.

- Zvuči kao da je više zabrinut za mačku nego za vas, iako mislim da koristi mačku kako bi vam se vratio, ali nemojte se pokolebati. Neka si nabavi drugog ljubimca. Razumijem da se osjećate poniženo i da vas je strah što drugi ljudi misle, ali sigurna sam da većina njih samo žele da ste dobro i da se oporavite od prekida. Mogu vam reći da ćete naučiti nešto novo iz ovog iskutva i pomoći će vam da se osjećate snažnije. I nemojte izbjegavati ljude, izađite van i družite se s prijateljima. Tskođer se stalno podsjećajte da je i vama i mački bolje bez njega - odgovorila joj je Coleen Nolan. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

5S
505.scrtom
00:14 29.06.2022.

to žena kriva, što mu dala

DO
doberdedec
07:17 29.06.2022.

A morti je mama bila ljubomorna na tu drugu, morti je ona štela.

Avatar mg940
mg940
07:31 29.06.2022.

Kaj je i punica tražila pa jbg