Njene fotografije i u Vogueu

Malena Mia (5) miljenica je na Instagramu, a majci poručuju: Premlada je za to!

Foto: Instagram
Mia Aflalo
Foto: Instagram
Mia Aflalo
Foto: Instagram
Mia Aflalo
Foto: Instagram
Mia Aflalo
Foto: Instagram
Mia Aflalo
29.08.2018.
u 12:34
Djevojčica pozira s raznim frizurama koje su joj napravili stilisti, a njene fotografije već su objavljene i u web izdanju britanskog Voguea.
Pogledaj originalni članak

Petogodišnja Mia Aflalo iz Tel Aviv-a prava je zvijezda u usponu. S tek 12 objavljenih postova fotografija i videa ove prekrasne djevojčice bujne i duge kose te zelenih očiju, njena je majka na Instagramu prikupila već gotovo pola milijuna pratitelja. 

Djevojčica pozira s raznim frizurama koje su joj napravili stilisti, a njene fotografije već su objavljene i u web-izdanju britanskog Voguea. 

I dok mnogi komentiraju kako je djevojčica predivna, majci su upućene i brojne kritike zbog toga što eksploatira kćer i smatraju kako je Mia zaista premlada za ovakvo pojavljivanje u javnosti i stiliziranje poput modela. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GO
gordana93
15:36 29.08.2018.

ova mama je zrela za ludnicu,jadno djete

NA
narcis660
15:31 29.08.2018.

Nemam riječi.Mama je zrela za psihijatriju.Iskreno žalim ovu djevojčicu uz takvu ludu mamu.Bože sačuvaj sta "roditelji"zbog slave i novaca rade od vlastite djece.Tužno.

ST
Stuber
17:37 01.09.2018.

Nemam ništa protiv toga, puno djece glumi u filmovima pa nikome ništa.. sve je to šoubiznis!