Trikovi C. Crawford

Male tajne iz svijeta supermodela odsad i u vašoj kupaonici

Foto: Pixsell
Male tajne iz svijeta supermodela odsad i u vašoj kupaonici
26.04.2010.
u 09:00
Cindy je, nakon videofitnessa koji, kunu se milijuni žena diljem svijeta, uistinu skida suvišne kilograme, neke od svojih kozmetičkih tajni i trikova odlučila podijeliti sa svim ženama svijeta.
Pogledaj originalni članak

– Čak se ni ja ne probudim ujutro izgledajući kao Cindy Crawford – rekao je taj bivši supermodel za američko izdanje časopisa InStyle.

Iako je prešla četrdesetu, ta mama izgleda bolje nego ikad.

A mi Cindy možemo biti zahvalni što je, nakon videofitnessa koji, kunu se milijuni žena diljem svijeta, uistinu skida suvišne kilograme, neke od svojih kozmetičkih tajni i trikova odlučila podijeliti sa svim ženama svijeta.

Kako odabrati idealnu boju kose koja će vas pomladiti, kako napraviti savršenu frizuru, odabrati pravu nijansu pudera, koristiti se olovkom za oči i još mnogo toga...

– Kada prilika zahtijeva make up, ja volim smokey eye, iako pokušavam da izgleda neutralno. Ne želim da mi ljudi kažu kako sam sjajno našminkana. To je u biti uvreda! Draže mi je kada kažu: Izgledaš izvrsno – kaže Cindy.

Osim trikova za lijepu kožu i kosu, Cindy je ponudila i nekoliko savjeta koji će savršeno uokviriti cijeli dojam.

– Nakit, baš kao i maskara ili ruž, upotpunjuje vaš izgled – smatra Cindy koja je dizajnirala svoju novu liniju nakita, One Kiss. Njezin je nakit kao stvoren za svaki dan, baš kao i šminka, a preporučuje da kombinirate nakit različitih boja metala.

Najavila je poduzetna Cindy uskoro i knjigu u kojoj će propagirati svoju životnu filozofiju i dati brojne korisne savjete koje je naučila tijekom godina provedenih u samom modnom vrhu.

Dok dovršava rukopis, usporedno radi i kao dizajnerica, pa uskoro planira pustiti u izradu i svoju drugu kolekciju obuće koju potpisuje za Deichman.

I kako sama Cindy kaže, glupo je truditi se ostati vječno mlad, ali svakako valja pokazati zube starosti.

– Velika sam protivnica plastičnih operacija i botoksa. Vjerujem da vježbanje, pravilna i zdrava prehrana i adekvatna briga o sebi, kao i unutarnje zadovoljstvo, bitno mogu usporiti proces starenja. Ne razumijem ljude koji žele izgledati kao klonovi jer upravo su različitosti, pa makar to bile i bore, ono što nas čini posebnima – mudro zaključuje Cindy.

TRIKOVI

1. Prava boja kose, više nego išta drugo, čini ženu mladolikom. Uzmite slike svoje kose u drukčijim osvjetljenjima i otkrijte kada izgleda najprirodnije.

2. Sve je u dosljednosti. Moj moto glasi: nahrani svoju kožu preko noći i zaštiti je tijekom dana.

3. Sa smeđom bojom ne možete zabrljati. Danju napravim nekoliko varijacija smeđeg sjenila. Kada izlazim navečer, na unutrašnjost oka stavim olovku za oči u boji čokolade.

4. Ne rabim svaki dan sušilo za kosu jer volim da moja kosa ima teksturu, a i suprug voli kada izgledam kao na plaži. Kada se kosa osuši, malo je nakovrčam za volumen.

5. Jednom mjesečno odlazim na mikrodermoabrazijske tretmane lica kako bih uklonila mrtve stanice.

6. Prvo na usne uvijek nanesite balzam za usne. Tada ih ocrtajte odgovarajućom olovkom u boji mesa kako biste ih povećali i pružili im volumen.

7. Kada poželim izgledati dotjerano, osušim kosu sušilom i okruglom četkom i stavim nekoliko velikih viklera. Kosa izgleda uglađeno i podignuto od korijena.

8. Želite li da vaša koža izgleda stvarno, ponekad morate kombinirati dvije nijanse pudera.

9. Neutralna boja usana izgleda sofisticirano, ali morate pomno izabrati boju kako ne biste izgledale isprano. Rabim nijansu ružičasto-bež, malo tamniju od boje moje kože.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.