Letovi bez djece?

Malaysia Airlines djeci zabranio letove u ekonomskoj klasi

Foto: VL
Malaysia Airlines djeci zabranio letove u ekonomskoj klasi
11.04.2012.
u 17:13
Azijski avioprijevoznik nove propise namjerava primjenjivati od 1. lipnja ove godine na liniji Kuala Lumpur – London
Pogledaj originalni članak

– Primili smo puno pritužbi od putnika u prvom razredu. Plate skupu kartu, a od uplakane djece ne mogu spavati – kazao je nedavno Tengku Azmil, direktor Malaysia Airlinesa, tvrtke koja je donijela kontroverznu odluku o zabrani putovanja djece u višoj ekonomskoj klasi modernog dvopalubnog zrakoplova Airbusa A380, piše Daily Mail.

– Putnici u pratnji djece mlađe od 12 godina bit će isključeni iz rezervacije mjesta u gornjoj palubi – kaže se u priopćenju kompanije.

Zaigrana djeca, a pogotovo ona plačljiva, mogu iritirati mnoge putnike, pogotovo kad je riječ o duljim prekooceanskim letovima. A za roditelje može biti noćna mora pokušati ih smiriti, pa tako trpe i oni i ostali putnici.

Počinju 1. lipnja

Azijski avioprijevoznik nove propise namjerava primjenjivati od 1. srpnja ove godine na liniji Kuala Lumpur – London. Iako roditelji s djecom ovom odlukom neće biti presretni, ostali će putnici moći putovati u miru. Obitelji s djecom, kako je predviđeno, putovat će zajedno u jednom od donjih odjeljaka.

Inače, kompanija je prošle godine objavila da djeca nisu dobrodošla u prvu klasu.

Dakle, ako ste roditelj djeteta mlađeg od 12 godina, sljedeći put dva puta razmislite hoćete li rezervirati karte Malaysia Airlinesa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.