CIKLUS BESPLATNIH PREDAVANJA

Makronova na gostovanju u Rijeci

27.02.2009.
u 12:26
Pogledaj originalni članak

Makronova, zagrebačka ustanova za edukaciju u području prirodnih stilova življenja, od 3. do 24. ožujka u Rijeci organizira ciklus besplatnih predavanja pod nazivom Mjesec cjelovitog zdravlja.

Ciklus zanimljivih predavanja, na kojima se može upoznati neke od Makronovinih najboljih predavača, poput Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić, educirat će nazočne o tome kako se može ostvariti optimalno zdravlje na cjelovit način, a proljeće koje dolazi, kažu iz Makronove, idealno je vrijeme za pozitivne promjene i nove aktivnosti.

Posjetitelji predavanja imat će priliku slušati o raznim vještinama i znanjima koje mogu biti od značajne pomoći za poboljšanje kvalitete življenja, o osnovnim načelima prirodne prehrane i njezinu utjecaju na zdravlje, zatim o sve češćoj temi prirodne kozmetike i što ona zapravo podrazumijeva te na kraju o specifičnostima cjelovitog pristupa zdravlju žene.

Za one koji nisu upoznati, Makronova je vodeća ustanova za edukaciju o prirodnim stilovima življenja u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, a djeluje u Zagrebu. Već 20 godina pionirskim djelovanjem stvara trendove i nudi najkvalitetnije edukacijske programe s ciljem unapređenja kvalitete življenja. Makronovina su dosadašnja gostovanja u Rijeci bila izvrsno prihvaćena, stoga i ove godine predstavlja atraktivan program za sve koji se žele educirati o cjelovitom pristupu zdravlju.

Razna predavanja Makronovina tima održavat će se u dvorani hotela Bonavia u Rijeci, a ulaz je slobodan.

(p.s)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr