osudili je

Majka zgrozila ljude: Sina (4) na plastelinu u obliku ljudskog tijela učila što je carski rez

Foto: Twitter
Majka zgrozila ljude: Sina (4) na plastelinu u obliku ljudskog tijela učila što je carski rez
25.11.2020.
u 11:30
Njezin video pogledan je više od 3,9 milijuna puta, a mnogi se nisu slagali s njezinom idejom.
Pogledaj originalni članak

Jessica So, dermatologinja iz Kalifornije, na svojim društvenim mrežama podijelila je nekoliko videozapisa koji pokazuju kako ona ‘izvodi operaciju’ na plastelinu u obliku ljudskog tijela. Cilj joj je bio upoznati svog četverogodišnjeg sina s carskim rezom, ali mnogi su je osudili zbog toga, kako prenosi Daily Mail.

U svom videu, koji je pogledan 3,9 milijuna puta, Jessica prvo reže trbuh napravljen od plastelina, a zatim nagovara svog sina da se pridruži te mu daje plastelin i nož kako bi nastavio s procedurom.

Međutim, korisnici društvenih mreža nisu bili oduševljeni njezinom idejom.

- Smatram sebe vrlo progresivnim roditeljem i prihvaćam učenje u skladu s godinama o svim temama, ali ovo je stvarno nepotrebno i pomalo zastrašujuće - napisala je jedna majka, dok se druga zabrinula: - Shvaća li on uopće što se događa? Što ako će htjeti napraviti isto na svom ili prijateljevom trbuhu? -

Ipak, nekolicina je branila majku i njezinu metodu učenja. - Ovo je bolje nego sve laži o pravljenju djece koje sam ja čuo kao mali - napisao je jedan korisnik.

Reality zvijezda našminkala 6-godišnju kćer: 'Ti si loša majka':

Foto: Instagram
Katie Price
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.