svaka čast

Majka spasila kći od gušenja zahvaljujući jednom jednostavnom potezu

Foto: Screenshot/YouTube
Majka spasila kći od gušenja zahvaljujući jednom jednostavnom potezu
25.04.2019.
u 12:46
Ova je brzopotezna mama sada nominirana za nagradu 'St. John Ambulance Everyday Heroes' kako bi dobila priznanje za svoju hrabrost
Pogledaj originalni članak

Jedna je majka otkrila kako je uspjela spasiti svoju kćer od gušenja zahvaljujući jednostavnoj tehnici koju je naučila iz videa 'St John Ambulance'. 32-godišnja Lindsey Hughes proživjela je najgoru noćnu moru koju roditelj može zamisliti kada je njezina osmomjesečna kći Phoebe odjednom poprimila ljubičastu boju i počela se gušiti, piše The Sun

Mama je zgrabila svoju kćer, položila je preko krila na prednji dio i zadala joj četiri udarca po leđima. Ova je brzopotezna mama sada nominirana za nagradu 'St. John Ambulance Everyday Heroes' kako bi dobila priznanje za svoju hrabrost. 

Dok su uživali u šetnji uz plažu, Lindsey je hranila svoju kćer komadima voća kada je osjetila da nešto nije u redu jer joj je kći odjednom postala potpuno tiha.

- Boja lica joj se skroz promijenila. Za nekoliko je sekundi postala ljubičasta, a oči su joj se počele ispupčivati. Izgledalo je kao da se grči jer se njezino malo tijelo počelo toliko panično kretati. Bilo je strašno vidjeti tako nešto- kazala je Lindsay.

Srećom, Lindsey je gledala video St John Ambulance i znala je kako reagirati u ovom hitnom slučaju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.