bolja od supruga

Majka je najiskreniji savjetnik u šopingu za većinu žena

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Majka je najiskreniji savjetnik u šopingu za većinu žena
08.04.2013.
u 15:46
Svaka žena i djevojaka koja želi kupiti savršeni komad odjeće koji joj stoji kao "saliven" u šoping trebala bi trebala povesti mamu...
Pogledaj originalni članak

Žene najviše vjeruju drugoj ženi kad je riječ o šopingu, a majka je najiskreniji kritičar, pa čak 70 posto djevojaka i žena vjeruju majčinu odabiru, otkrila je nova studija britanskog The Chimes, piše Daily Mail. Prijateljice će u šoping povesti 22 posto žena.

No iako se majke ne libe iskreno odgovoriti što dobro stoji ili ne stoji, sklone su pretjeranoj kritici i sklone nametati svoje mišljenje. 

Ipak, žene nemaju toliko povjerenja u partnere koliko u majku, jer 56 posto njih misli da im partner povlađuje i da je barem jednom rekao da im nešto dobro stoji iako nije tako mislio. Oni su na vrhu liste nagorih \"šoping-partnera\".

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.