A-torba

Ma kakva Mulberryjeva torba! Novi hit je Burberry Orchard

Foto: Facebook
burberry
Foto: Facebook
burberry
Foto: Burberry
burberry
14.10.2012.
u 12:01
Ove jeseni slavne trendi dame ovisne su o Burberryjevoj torbi inspiriranoj ladanjskim stilom, a najskuplji model stoji gotovo 14.000 funti
Pogledaj originalni članak

Što Emma Stone, Sarah Jessica Parker i Blake Lively imaju zajedničko? Ne, nisu dobile uloge u istom filmu, nego imaju isti modni ukus. Barem kad je riječ o torbi. Nova jesenska poslastica stiže iz Burberryja, a zove se Orchard.

Iako je zasjala još u veljači ove godine na Burberryjevoj reviji za jesen/zimu 2012., ovaj bezvremenski model neće biti dostupan \"običnim\" smrtnicima sve do kraja godine. Naravno, slavne trendseterice uspjele su se već dočepati svoga komada. Tako Sarah Jessica Parker obožava \"orchardicu\" u sivoj boji, Emma Stone u crvenoj, a Blake Lively i Rosie Huntington-Whiteley vjerne su vintage modelima od brušene kože.

Burberryjev ženstveni \"slatkiš\" inspiriran je vintage prtljagom i ladanjskim stilom te se lako iz dnevne varijante može pretvoriti u \"torbu za vikend\". Najjeftinija varijanta stoji oko 995 funti, no model od žakarda i krokodilske kože iz novčanika će izvući \"sablasnih\" 14.000 funti.

- U patriotskoj Britaniji, gdje je \'Downtown Abbey\'s\' novi \'Mad Men\', Orchard je pravi primjer naslijeđene elegancije i Christian Bailey (Burberryjev kreativni direktor) je uspio u tome. Torba ima sve predispozicije da postane kultni bezvremenski komad; ženstvenost, lijep oblik i luskuzan izgled - rekla je Emily O\'Brien, urednica portala Styloko.com.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:41 14.10.2012.

Sad znam cime cu obradovati zenu za Bozic.