Top 100

L’Oréal je najjači na svijetu, godišnje zaradi 19,5 milijardi dolara

Foto: Arhiva VL
L’Oréal je najjači na svijetu, godišnje zaradi 19,5 milijardi dolara
08.09.2011.
u 15:48
Golema "mašinerija" obuhvaća brojne brendove među kojima su Lancôme, Garnier, Vichy, Cacharel...
Pogledaj originalni članak

Prema top-ljestvici stotinu najjačih svjetskih tvrtki koje se bave ljepotom, na prvom je mjestu L’Oréal koji je, kao i prošle godine, u prodaji nadmašio druge kozmetičke divove među kojima su Procter&Gamble, Unilever, Estée Lauder i Shiseido.

Prvih 100 u svijetu ljepote tradicionalno proglašava časopis WWD Beauty Inc, koji sveobuhvatno prati industriju ljepote i smatra se autoritetom u tom području. Tvrtke su rangirane prema godišnjoj prodaji proizvoda za ljepotu.

L’Oréal je samo prošle godine ostvario prodaju od 19,5 milijardi eura. Ističe da mu je cilj dostići i brojku od dvije milijarde potrošača diljem svijeta.

Grupacija L’Oréal golema je “mašinerija” ljepote sa 23 međunarodna brenda među kojima su Lancôme, Biotherm, Garnier, Maybelline New York, Giorgio Armani Perfumes & Cosmetics, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren Fragrances, Cacharel, Helena Rubinstein, Diesel, Vichy, La Roche-Posay, The Body Shop, Kerastase...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
drug
08:32 09.09.2011.

Prije bi rekao da ima glupe \" igrace\" koji placaju veliku sumu novaca na nesto sto se zove... Samopouzdanje...