CRO 401

Ljetna kolekcija Mayanas spaja modu i sport

Foto: PR FOTO
Mayanas narukvice CRO 041
Foto: PR FOTO
Mayanas narukvice CRO 041
Foto: PR FOTO
Mayanas narukvice CRO 041
Foto: PR FOTO
Mayanas narukvice CRO 041
Foto: PR FOTO
Mayanas narukvice CRO 041
21.07.2016.
u 15:07
Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera – CRO 401.
Pogledaj originalni članak

Atraktivni brend Mayanas, koji svojim prepoznatljivim narukvicama već nekoliko sezona zaredom osvaja srca zaljubljenika u modu, pripremio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401.

Ljetna kolekcija povezana je s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima, a upravo sve to savršeno opisuje i našeg najuspješnijeg i perspektivnog windsurfera – Enrica Marottia.

Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera CRO 401.

Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanas ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima, čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.

Upravo je kolekcija CRO 401 odraz stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog 25-ogodišnjaka, koji osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine osvojio i 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao vice prvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo na Bolu na Braču.

Enrico predstavlja mladu nadu svjetskog windsurfinga, kojeg su prepoznale tvornice NEILPRYDE i RRD koje proizvode daske i jedra te su ga priključile svom timu u kojem sada jedri s najboljim svjetskim surferima.

Foto: PR FOTO

>>Narukvice koje slave ljepotu života, kolektivni duh i prijateljstvo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.