Kampanja

Lindsey Wixson našla se na meti divovskoga King Konga

Foto: Mulberry
lindsey wixson
Foto: Mulberry
lindsey wixson
Foto: Mulberry
lindsey wixson
Foto: Mulberry
lindsey wixson
27.06.2012.
u 00:01
Mulberry vas ove jeseni vodi u čaroban svijet čudovišta i zvijeri, a kako se Lindsey Wixson "obranila" od njih, pogledajte u galeriji
Pogledaj originalni članak

Za razliku od izrazito razigrane proljetno-ljetne kampanje u kojoj su glavni rekviziti bili divovski sladoledi, Mulberry se za jesensku kolekciju odlučio inspirirati velikim kinohitom. Tako se u novoj kampanji Lindsey Wixson našla u ulozi ljepotice kojoj se na modnom snimanju pridružio divovski King Kong koji je, srećom, poslužio samo kao "modni dodatak".

Mulberryjeva nova linija prepuna je krznenih kaputa i raznobojnog pletiva u toplim jesenskim bojama, a kako bi dočarao priču o ljepotici i zvijeri, fotograf Tim Walker odlučio je snimiti kampanju u čarobnoj šumi Blackheat. Kako se Lindsey snašla u zemlji čudesa i fantazije s krznenim divovima, pogledajte u galeriji.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.