pokupsko cerje

Lili i Vuka broje posljednje dane života i nadaju se da će ih netko spasiti

Foto: Privatni album
Pokupsko Cerje
Foto: Privatni album
Pokupsko Cerje
03.04.2014.
u 14:07
Detalje oko udomljavanja možete doznati na 099/200-3304, a sklonište je otvoreno od 10 do 14 sati
Pogledaj originalni članak

U Pokupskom Cerju, među psima koji traže novi dom, su i kujice Lili i Vuka. Lili već sutra broji 60. dan boravka u skloništu, a Vuka samo dva dana kasnije, 6. travnja.

Posljednji dani njihova života opasno su se približili, a još nitko nije poželio ponuditi im dom i spasiti ih od eutanazije. Lili  ima 10 godina, što se po njezinom raspoloženju i vitalnosti i ne može zaključitti. Vuka ima samo dvije godine, pomalo je nepovjerljiva i plaha, no zato se dobro slaže s drugim psima. Želite li ih spasiti, nazovite sklonište na 099/200-3304 ili im pišite na pok.cerje@gmail.com. Za udomljavanje sklonište je otvoreno od 10 do 14 sati.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.