Promo

„La vie en Rose“ u hotelu Lone

Foto: PR FOTO
Hotel Lone
Foto: PR FOTO
Hotel Lone
Foto: PR FOTO
Hotel Lone
Foto: PR FOTO
Hotel Lone
VL
Autor
PR Članak
12.02.2014.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

U sklopu trodnevnog „La vie en rose“ programa, Hotel Lone još jednom ne propušta priliku na originalan način priuštiti nezaboravne trenutke svim svojim zaljubljenim obožavateljima i onima koji to tek trebaju postati.

Maštovit program inspiriran Francuskom, ispunjen je mnoštvom aktivnosti od kojih izdvajamo degustaciju vina u hotelskoj Enoteci, buffet francuskih sireva "Aux Fromages“ u Lobby baru te večer francuskih filmskih klasika. Večeru za zaljubljene u restoranu „L“, upotpuniti će lounge DJ set Groove Surfers i Saksofon dok će se u noćnom klubu, prema izboru DJ Elle i DJ Zelde, puštati francuska glazba sedamdesetih godina.

U sklopu „La vie en Rose“ vikenda, Maistra će predstaviti nove naraštaje mladih profesionalaca, te će Teo, Radovan, Stefano i Alen, koji su svoju kuharsku karijeru gradili upravo u Maistrinim objektima, u subotu 15.02. u restoranu „L“ hotela Lone, prezentirati svoje vještine kroz maštovita autorska jela složena u gurmansku večeru od pet sljedova.

Prepustite se neodoljivom šarmu Francuske u jedinstvenom ozračju design hotela Lone u Rovinju.

Više informacija i rezervacije

Tel.: 00385/52/800 250

info@maistra.hr

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr