Grupna kupnja

Krenite u teretanu ili na izlet u pola cijene

Foto: Arhiva VL
Krenite u teretanu ili na izlet u pola cijene
05.04.2011.
u 14:00
Kriza je stvorila novo pravilo kod kupaca: troši se, ima se, putuje se, a sve to i do 80 posto jeftinije
Pogledaj originalni članak

Proizvod, tretman ili putovanje sniženi i do 80 posto san su svakog kupca. Na sreću, takve akcijske kupnje svakodnevno su dostupne zahvaljujući grupnoj kuponskoj prodaji putem portala poput Kolektiva.hr, Kupime.hr, Grupnjak.hr, PonudaDana.hr....

U posljednje vrijeme domaće su tržište preplavili portali specijalizirani za grupne popuste, a Hrvati sve više počinju vjerovati online šopingu. Za one koji još sumnjaju u plaćanje karticama putem interneta, tu su i mogućnost plaćanja uplatnicom te internetskim bankarstvom. Najveći popusti, ali i interes kupaca, osjeti se na raznim tretmanima ljepote, masažama i kurama mršavljenja. Stoga ne čudi da su najbolji i najčešći kupci žene.

Ipak, portali svakodnevno obogaćuju ponudu pa je moguće povoljnije naći i izlet na selo za cijelu obitelj ili cjelodnevnu zabavu poput igranja paintballa. Sve više pozornosti privlače i ponude koje nude popuste na, primjerice, izbjeljivanje zuba ili pak povoljne frizure! Život si zasladiti možete i ručkom u raznim restoranima jeftinijima i do 60 posto. Kuponi koji se kupe najčešće imaju dovoljno dug rok iskoristivosti (i do šest mjeseci) pa se ne morate brinuti da ćete ostati bez svog termina u salonu, restoranu ili hotelu.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.