U šoping

Kraj siječnja rezerviran za popuste od sedamdeset posto

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Kraj siječnja rezerviran za popuste od sedamdeset posto
22.01.2011.
u 13:09
Kraj siječnja idealna je prilika za dobar šoping jer su čak i oni brendovi, koji inače cijene ne spuštaju ispod trideset posto, ove sezone pospustili
Pogledaj originalni članak

Kraj siječnja idealna je prilika za dobar šoping jer su čak i oni brendovi, koji inače cijene ne spuštaju  ispod trideset posto, ove sezone pospustili. Mango, popularni street brend u domaćim je trgovinama cijene spustio za čak sedamdeset posto, a izbor je još uvijek dobar iako nekih veličina više nema.

Diesel je cijene spustio pedeset posto čak i za jeans tako da njihove traperice možete kupiti već za četristotinjak kuna.

U nekim Replayevim dućanima cijene su snižene također 70 posto, zbog zatvaranja - tako da se uistinu povoljno može nabaviti modne dodtake, haljine i traperice. Brendovi kao što su Caliope i Terranova također su cijene snižene do 70 posto tako da se već za pedesetak kuna može kupiti majice, šalove...

Oni koji vole dizajnerske komade pak će se razveseliti činjenici da na sniženje niszu ostali imuni ni u trgovinama Heruc Galerije, Patrizie Pepe, Hugo Bossa. Torbe koje su klasici, primjeroce one Donne Karan, mogu se kupiti u pola cijene, dok u Bossu neke kolekcije imaju popust do sedamdeset posto. Ljubitelji sportskog outfita tenisice i trenirke naći će u Adidasu, Nikeu i Reeboku na popustima od 30 do šedeset posto. Dječje kolekcije također su na sniženju - u Prenatalu sva je odjeća snižena 40 posto, sličan popust daje i Benetton, a posebno povoljne cijene ima Vrtuljak u kojem se dječje majice dugih rukava mogu kupiti za dvadesetak kuna.

Uz sniženja, na police domaćih trgovina polako stižu i nove, proljetne kolekcije tako da oni najnestrpljiviji već mogu ulagati u "it" komade koji će obilježiti sezonu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
dario2612
16:25 22.01.2011.

prvo će povećati cijene za 100 % i onda ih smanjiti za 70

TH
than
04:54 23.01.2011.

Ma lopovi... Kao pise popust i ruknu tesku broju, a ispod na odredjene artikle... Udjes unutra, a ono em artikli za patuljke, em 2x i to skuplje nego vani. Vani ljudi rade popuste da se rijese stare kolekcije, a kod nas da se rijese brojeva koji ne idu.

ME
Melač
12:34 23.01.2011.

točno! a i cijene su sad na popustu ustvari realne. zamislite one dronjke od Xnation koji koštaju 350 kn i nabavljeni su u Kini.,..i sad su, kao, sniženi! ma daj, šta oni nama prodaju...