trendi predsjednica

Kolinda Grabar Kitarović ovim je detaljem 'modno prkosila' britanskom protokolu. Pogledajte kako se odjenula

Foto: Reuters
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Reuters
Kolinda Grabar Kitarović
12.10.2016.
u 13:22
Kako će se predsjednica odjenuti za tu prigodu, zanimalo je mnoge jer za susret s britanskom kraljicom postoji i protokol o odijevanju
Pogledaj originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravi u svom prvom bilateralnom posjetu Ujedinjenom Kraljevstvu, a pritom se susrela i s britanskom kraljicom Elizabetom II. u Buckinghamskoj palači.

Kako će se predsjednica odjenuti za tu prigodu, zanimalo je mnoge jer za susret s britanskom kraljicom propisan je protokol o odijevanju.

To znači da su kratki odjevni komadi nedopušteni, a hrvatska predsjednica stoga je odjenula crnu haljinu dužine koja skriva koljena i sako ravnih linija.

Uz dužinu odjevnih predmeta, koji moraju skriti veći dio tijela, poželjno je birati i decentne boje. Kolinda Grabar-Kitarović poštivala je i taj modni propis te je izabrala crno-bijeli sako koji krase upečatljivi detalji čipke na dnu rukava.

No, ono na što se odvažila bio je izbor crvenih cipela s potpeticom koji je "podigao" cijelu kombinaciju. Crvene su štikle "must have" u ormaru svake ljubiteljice mode i stila te je Kolinda Grabar-Kitarović i u ovoj prilici pokazala kako u decentnoj kombinaciji ima malo mjesta i za nešto odvažnije.

Foto: Reuters

>>Plavi kaput od tvida kao posveta kruni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

PE
Pemac49
14:43 12.10.2016.

Ma dobro vama sve to upada u oci daj okanite se vise sta i kako se Kolinda odjeva ima ona malo pametnijih oko sebe koji se brinu sta i kad i gdje da obuce .. samo jos treba da joj Vecernji List daje Savjete onda cemo zavrsit znase gdje !

Avatar marijaterezija2
marijaterezija2
14:47 12.10.2016.

Žena se odjeva sa stilom ujedno bira i naše dizajnere cjenim je i radi toga

Avatar anekk
anekk
17:15 12.10.2016.

Mene (a vjerujem i druge čitatelje) više zanima razlog posjeta, što se razgovaralo, koji su pozitivni učinci tog posjeta i slično. Shvatimo, troše se državni novci. A što imamo od toga? Modni kreatori nek se reklamiraju drugačije, a ovakvi članci neka se pojavljuju u modnim časopisima.