Pripreme za novu

Koju haljinu odjenuti za doček najluđe noći

Foto: ''
'NC10'
Foto: arhiva VL
haljina
Foto: Arhiva VL
haljina
Foto: arhiva VL
haljina
Foto: arhiva VL
haljina
Foto: arhiva VL
haljina
Foto: ''
'NC1'
Foto: arhiva VL
haljina
18.12.2010.
u 14:50
Još nas malo dijeli od najluđe noći u godini. Bez obzira gdje je dočekali, dočekajte je sa stilom
Pogledaj originalni članak

Razmišljate li još uvijek o novogodišnjem outfitu, pravi je trenutak za posjet nekim od najpopularnijih trgovina, s prihvatljivim cijenama. U ponudi koja vrvi raznolikošću, od kožnih pripijenih modela do romantičnih dugih haljina teško da ćete ostati suzdržani, a pametan odabir osigurat će da svoju novu miljenicu još dugo šetate po partyjima.   

Pravila zapravo nema -  nešto crno, nešto bijelo, nešto crveno, nešto zlatno - u kojem god da smjeru krenete, nećete pogriješiti. Što se accessoirea tiče, imajte u vidu da su clutch torbice idealne za svečane prilike, a torbe s tankim lancem iznimno su praktične jer ih, dok plešete, možete prebaciti preko ramena. Osim toga, za proslavu Nove godine visoke su potpetice apsolutni must have - nema nikakve isprike da u Novu ne uđete na visokoj nozi!   

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LO
lojtra
15:34 18.12.2010.

Luđačku!

OB
-obrisani-
15:37 18.12.2010.

...dimlije...

KT
Kemo Terapija
15:57 18.12.2010.

Prugasto! To je sada u modi! Crno bele pruge, to ce biti vise infit nego outfit. Nikoga vise ne pustat out, a sve vise njih in. I obavezno prugasto odelo! Za desetak Novogodisnjih noci, ne samo ovu. Nekima zauvjek.