Svadbena zvona

Kate Moss zaručila se za dečka Jamieja Hinca

Foto: Pixsell
Kate Moss zaručila se za dečka Jamieja Hinca
19.01.2010.
u 12:06
Na proslavi njezina 36. rođendana, Jamie je nakon dvije godine veze zaprosio Kate velikim dijamantnim prstenom, a ona je bez puno razmišljanja pristala.
Pogledaj originalni članak

Za svoj 36. rođendan Kate Moss, bivši supermodel, od svog dečka Jamieja Hinca na dar je dobila zaručnički prsten. Na rođendanskoj je zabavi Hince izvadio veliki dijamantni prsten i pitao Kate želi li njihovu dvogodišnju vezu ozakoniti. Prema riječima prijatelja, koji su bili na tulumu, lijepa Kate je bila iznenađena, ali je bez previše premišljanja pristala.

- Bio je to logičan korak jer već žive zajedno, a Jamie je dugo i pomno birao prsten za Kate. Prsten joj se jako svidio - izjavio je britanskim medijima njihov zajednički prijatelj. Kate će ovo biti prvi odlazak do oltara, a iz veze se bivšim dečkom Jeffersonom Hackom ima kćer Lilu Grace koja bi uskoro mogla dobiti društvo. Naime, Moss je nedavno prišapnula Lilinoj dadilji da će uskoro imati više posla.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.