čvrsto ili...?

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama

Foto: Getty Images
Rukovanje
Foto: Getty Images
Rukovanje
Foto: Getty Images
Rukovanje
Foto: Getty Images
Rukovanje
Foto: Getty Images
Rukovanje
Foto: Getty Images
Rukovanje
14.05.2019.
u 07:00
Kada pružite nekom znojan dlan za rukovanje, ta druga osoba lako može povezati da ste nervozni i da vjerojatno imate manje samopuzdanja.
Pogledaj originalni članak

Rukovanje je i dio "govora tijela" i može lako otkriti što se događa u vašoj glavi. NIje svejedno kakav vam je stisak ruke i drugi mogu dobiti puno više informacija nego što biste možda i mogli pomisliti. Evo što načini na koji se pozdravljate rukovanjem, govore o vama...

Znojni dlanovi - Kada pružite nekom znojan dlan za rukovanje, ta druga osoba lako može povezati da ste nervozni i da vjerojatno imate manje samopuzdanja. 

Mlohavi stisak - Znak je da je osoba neizainteresirana i rezervirana 

Prejak stisak - Osobe koje se rukuju tako da kada vas stisnu čujete kako vam kosti "pucaju" pucaju, vjerojatno žele pokazati da su superiorni i testiraju na kojoj ste vi "razini". 

Stisak ruke i tapšanje - Ako se rukujete s nekim i s drugom rukom vas potapša ili prekrije vaš dlan, znak je to izrazitog poštovanja i osjećaja bliskosti s vama. 

Daj pet! Nije baš riječ o rukovanju, ali znak je to prijateljskog ozračja

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:59 14.05.2019.

Od cijele nauke i zanimljivosti oko neverbalne komunikacije i stiska ruke, vi ste uspjeli iscupati 4 natuknice sa najosnovnijim objasnjenjima. Odlicno novinarstvo.