PROMO

Kako se riješiti svih bora u 21 dan? Ovom jednostavnom metodom!

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
29.07.2022.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Je li moguće u potpunosti pomladiti lice bez injekcija botoxa ili faceliftinga? Srećom, sada je moguće. I sve to iz udobnosti vlastite kupaonice, bez bola i bez velikih troškova. To je kao magija!

ŠTO JE U PITANJU?

Auro-dermalna formula stvorena je kao protuotrov za ožiljke. No, pokazalo se da jednako dobro pomlađuje lice. Aktivira automatsku regeneraciju kože, zahvaljujući čemu ona pomlađuje svoju biološku starost za 15, 20 ili čak 25 godina.

KAKO FORMULA DJELUJE

Korištenje formule ne nosi sa sobom bilo kakav rizik. Dovoljno je da je nanesete na lice ujutro i navečer. Prirodne aktivne tvari brzo prodiru u stanice. U nekim slučajevima, učinak "zaglađenih" bora može se postići nakon samo nekoliko sati.

Foto: PR

 

JE LI TO SIGURNO?

 

Da! Zahvaljujući korištenju isključivo prirodnih sastojaka u pravoj koncentraciji i iz provjerenih izvora. Ideja je bila spojiti biljne tvari s modernom tehnologijom. Rezultat - formula koja uklanja ožiljke, diskoloracije i duboke bore bez oštećenja živaca ili izazivanja efekta maske. Koža je glatka i puna, ali bez ukočenosti koja se javlja nakon korištenja botoksa ili skalpela.

ZA KOGA?

Za svaku ženu koja svom licu želi pružiti blistav izgled. Namijenjena je i zrelim osobama s vidljivim borama. Ali i mladim ženama koje se bore s ožiljcima od akni ili ispucanim kapilarama. Ovaj tretman posvjetljuje kožu i zaglađuje sve lezije.

Foto: PR

 

KAKO ISKORISTITI OVU METODU?

Za naše čitateljice imamo subvenciju. Kliknite na donju poveznicu:

Riješite se svih bora i imajte savršeno čvrstu kožu u 21 dan >>>

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr