Dani otvorenih vrata

Kako riješiti sporove? Postanite profesionalni izmiritelj

Foto: Thinkstock
Kako riješiti sporove? Postanite profesionalni izmiritelj
28.05.2015.
u 14:55
Dane otvorenih vrata organizira Ured Vlade Republike Hrvatske, a tom prilikom, Hrvatska udruga za mirenje građanima će približiti postupak medijacije kao alternativnog načina rješavanja sporova
Pogledaj originalni članak

Udruge će u razdoblju od 28. do 30. svibnja 2015. otvoriti svoja vrata.

Dane otvorenih vrata organizira Ured Vlade Republike Hrvatske, a tom prilikom, Hrvatska udruga za mirenje građanima će približiti postupak medijacije kao alternativnog načina rješavanja sporova. Građani će imati priliku razgovarati s izmiriteljima i dobiti sve potrebne informacije o samom procesu mirenja kao i mogućnosti da upišu potrebnu edukaciju i postanu registrirani izmiritelji.

Sve informacije o udruzi možete pronaći na službenim stranicama Udruge Mirenje.hr

>>Sada su naša vrata otvorena za žene oboljele od svih karcinoma

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.