mlađe je slađe?

Kako na vezu utječe razlika u godinama? Ovi parovi otkrili su svoja iskustva

Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Thinkstock
Foto: pexels.com
par
Foto: StockSnap.io
Par
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Mladi par
22.02.2018.
u 08:53
Ljubav često ne poznaje granice, a ni dobnu razliku. No može li ljubav prevladati drugačiji pogled na život?
Pogledaj originalni članak

Kažu da je ljubav slijepa i taj klišej se često pokaže da "drži vodu".

Ljubav često ne poznaje granice, a ni dobnu razliku. No može li ljubav prevladati drugačiji pogled na život?  Pročitajte iskustva parova koji su anonimno ispričali svoju priču za portal TOI. 

"Moj suprug je stariji od mene 15 godina. Svi su bili skeptični i ocijenjivali da će naša veza propasti prije i nego uđemo u brak.  Ali danas, nakon 20 godina braka mogu reći da su godine samo brojke u vezi i nemaju ništa s kemijom i osjećajima u vezi. Neke osobe nikad ne odrastu, a neke su straije nego što im godine pokazuju". 

"Tri godine sam u vezi s pet godina mlađim muškarcem i osjeća se ta razlika u godinama, ali poštujemo se i kad se dvoje ljudi zaista voli, godine su najmanje bitne u toj vezi. "

"Bila sam u vezi s muškarcem koji je bio mlađi četiri godine i ta razlika u godinama nam je i presudila i dovela do prekida."

"“Ta razlika u godinama može dovesti do određenih problema u odnosima. Moj suprug je u četrdesetima, ja sam tek ušla u tridesete i želim djecu, a on se osjeća prestaro. ”

"Kako postajete stariji tako sve bolje znate što tražite u vezi i od partnera. Moja bivša djevojka je bila mlađa šest godina od mene i nije znala što želi od veze i života. "

“Moj suprug je samo tri godine stariji od mene pa tu ne postoji bitna razlika u godinama. On je zreliji partner u našoj vezi i ima sve konce u svojim rukama. Cijenim ga zbog njegovog logičnog razmisšljanja i pomaže mi da ja postanem bolja i zrelija osoba. "

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AU
austrougarskigeneral
10:00 22.02.2018.

ljubav ne poznaje godine

BS
@bserver
10:41 22.02.2018.

danas brakovi i nemaju preveliku vezu s godinama.. uostalom, i ne može se ni znati godine uz toliko plastike i piture, masti, umetaka, izmetaka i koječega drugoga. Ono u glavi presuđuje!