sve je u genima

Kaia (10) postala model; može li nadmašiti mamu Cindy Crawford?

Foto: Versace
Kaia (10) postala model; može li nadmašiti mamu Cindy Crawford?
18.01.2012.
u 17:03
Djevojčica je postala zaštitno lice nove Versaceove linije Young Versace namijenjene djeci od 0 do 12 godina, a svojim izgledom i stavom oduševila je Donatellu
Pogledaj originalni članak

Ako ste se ikada pitali je li dobar izgled nasljedan, odgovor je – da! Prva kampanja za Young Versace, predstavlja potpuno novu liniju za djecu od 0 do 12 godina s potpisom poznatog talijanskog brenda.

A tko bi mogao biti bolji model od kćeri muze Giannija Versacea, Cindy Crawford? Upravo je njezina desetogodišnja kćer Kaia manekenka za proljetno-ljetnu kolekciju, koju su slikali Mert Alas i Marcus Piggot. Odjeća je mješavina standardnih Versaceovih uzoraka s logom Meduzine glave i veselih, rokerskih elemenata. 

Supermodel je više nego ponosan na prvi angažman svoje kćeri.

– Oduševljena sam što je Kaia odabrana za prvu kampanju Young Versacea – otkrila je Cindy.

– Uz Giannija i Donatellu vežu me samo lijepe stvari. Ima nešto posebno u modnoj kući Versace, a biti na snimanju s kćeri i gledati je dok pozira bilo je nevjerojatno iskustvo. Jako sam ponosna na nju – dodala je.

Čini se kako je Kaia oduševila i zahtjevnu Donatellu.

– Kaia poput svoje mame ima poseban dar – kamera je stvarno jako voli – rekla je.

– Kad se Cindy pojavila na snimanju, podsjetilo me na snimanja s pokojnim Richardom Avedonom s kojim smo često radile. Gledati Kaiju kako korača majčinim stopama doista je pravi užitak!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.