OPET SLOBODAN

Justin Timberlake ostavio Jessicu Biel u razgovoru telefonom

Foto: Pixsell
Justin Timberlake ostavio Jessicu Biel u razgovoru telefonom
01.10.2009.
u 11:37
Da je Justin opet slobodan, bilo je jasno već početkom rujna na Tjednu mode u New Yorku gdje je pjevač uhvaćen u seksi plesu s nepoznatom plavušom.
Pogledaj originalni članak

Nakon nekoliko privremenih padova u trogodišnjoj vezi, Justin Timberlake i Jessica Biel definitivno se prekinuli, potvrdio je prijatelj para za časopis Us Weekly. Vezu je, navodno, prije mjesec dana u telefonskom razgovoru prekinuo 28-godišnji pjevač.

Povrijeđena 27-godišnja glumica navodno je vrlo teško podnijela prekid i ne može prihvatiti da ju je donedavni dečko ostavio.

Da je Justin opet slobodan, bilo je jasno već početkom rujna na Tjednu mode u New Yorku gdje je svestrani glazbenik predstavio novu kolekciju svoje odjevne marke William Rast. Timberlake je prema izjavi svjedoka bio "u lovu" te je viđen kako pleše s visokom plavušom u crnoj minici.

Američki pjevač u lipnju je čak i prevario Jessicu, čemu je svjedočila i Lindsay Lohan koja ga je uhvatila na djelu i to napisala na svojoj stranici na Twitteru.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
Nik
15:09 01.10.2009.

Fakat BED!