Pun pogodak

Jimmy Choo za uggsice, Carrie za Halston

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
Jimmy Choo za uggsice, Carrie za Halston
14.01.2010.
u 20:00
Brojne zvjezdane suradnje obilježit će 2010., a s nestrpljenjem se očekuje Halstonova kampanja na čelu sa Sarah J. Parker. Čizme od ovčjega krzna od listopada bit će još omiljenije među slavnima
Pogledaj originalni članak

Zaboravite ubojito visoke potpetice sa slavnim potpisom Jimmyja Chooa! Poznato dizajnersko ime od sada će se povezivati i s udobnom obućom zahvaljujući novoj suradnji, ni manje ni više nego, s proizvođačem čizama UGG Australia. 

Čizmice s ovčjim krznom različitih boja naći će se na policama trgovina u listopadu ove godine po 4000 do 5600 kuna, a proizvodit će se u ograničenoj količini. 

Samo Jimmy i Ugg 

– Osim cipela Jimmy Choo, “uggsice” su jedine koje imam u svom ormaru! Počašćeni smo što možemo ujediniti najbolje od obaju brendova, legendarnu udobnost uggsica i Jimmyjev duh – objasnila je svoju odluku o udruživanju Tamara Mellon, osnivačica i predsjednica tvrtke Jimmy Choo.

No tu nije kraj zvjezdanim i slavnim suradnjama. Mnoge obožavatelje američke modne kuće Halston razveselit će vijest da glumica Sarah Jessica Parker preuzima aktivnu dizajnersku ulogu u kompaniji, baš kao i promotivnu. Modna ikona, koja utjelovljuje Carrie u seriji i filmu Seks i grad, na posterima u reklamnoj kampanji za drugi nastavak filma može se vidjeti najčešće odjevena upravo u odjeći toga modnog brenda iz linije Halston LWD. 

Njihova druga linija Halston Heritage kreirana je kako bi proizvodila klasične odjevne komade, ali s mnogo prihvatljivijom cijenom. 

Odlični Sarah i Marios 

Šuška se da tu nije kraj ambicijama Sarah Jessice Parker, koja će možda postati i kreativni direktor Halstona. Iako još to nije službeno potvrđeno, iz kompanije su javili kako imaju dogovor, a detalji cijele priče još se čekaju.

Nakon dizajnera Marca Zaninija koji nije postigao znatniji uspjeh u Halstonu, na čelu kreativnog tima našao se londonski dizajner Marios Schwab koji je ondje već pokrenuo neke nove projekte poput parfema i redizajniranja odjeće iz Halstonova arhiva. 

Očekuje se da će njegova suradnja sa Sarah biti senzacionalna i u ovoj godini donijeti mnogo lijepoga. Halstonova kampanja sa Sarah trebala bi početi u svibnju ove godine, kada se očekuje i drugi nastavak filma Seks i grad. Uoči zvjezdane promocije izbio je i mali skandal – glavna zvijezda, naime, u pola filma ima smeđu kosu, a u pola plavu; na plakatima je plavuša.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.