Samo uz Večernjak

Jer ste vi to tražili! Spas od dlaka kućnih ljubimaca ponovno u prodaji!

Foto: VL
Jer ste vi to tražili! Spas od dlaka kućnih ljubimaca ponovno u prodaji!
08.03.2018.
u 09:06
Ako ste zakasnili, svoju četku za čišćenje odjeće možete potražiti u petak 9. ožujka na kioscima Tiska, uz Večernji list
Pogledaj originalni članak

Vaši četveronožni prijatelji u dom unose mnogo ljubavi i veselja, no s njima dolaze i puno manje ugodne situacije – životinjske dlake posvuda u stanu ili kući.

Redovito četkanje i usisavanje jedan je od načina kako doskočiti tom problemu, ali to vrijedi samo za namještaj i tepihe. Kad je riječ o odjeći... upomoć priskače Večernji list!

Pripremili smo za vas posebnu ponudu s popustom u kojoj ćete u petak 9. ožujka za samo 15 kuna dobiti Večernji list i četku za čišćenje odjeće!

Životinjske dlake samo su jedan od razloga da uložite u našu četku za čišćenje jer, osim dlaka ljubimaca, otklonit će i:

  • sitnu prašinu
  • vlasi
  • mucice i sl.

Četka je samočisteća i s vlastitim spremnikom, što znači da prebacivanjem male ručke na četki sve nečistoće možete skupiti u spremnik. Nakon završetka čišćenja, spremnik se otvori, a skupljena se nečistoća jednostavno isprazni.

U petak 9. ožujka ne propustite Večernji list i četke za čišćenje odjeće po ekskluzivnoj cijeni od samo 15 kuna!

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr