Nagradna igra

Jednog čitatelja darujemo s Dash poklon paketom i 1.000 kuna

Foto: PR FOTO
Jednog čitatelja darujemo s Dash poklon paketom i 1.000 kuna
20.11.2014.
u 10:07
I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji s Dashom, pripremili jedan poklon paket Dash proizvoda i tisuću kuna na poklon kartici.
Pogledaj originalni članak

Kupci ovog inovativnog deterdženta ove jeseni imaju tisuću razloga za isprobavanje njegove napredne formule jer je u tijeku nagradna igra - Tisuću razloga da odaberete Dash.

Vi ste osoba koja je neprestano u pokretu i u potrazi za rješenjima koja život čine jednostavnijim? Inovacije prihvaćate s lakoćom jer vam omogućuju da neprestano budete korak ispred drugih? Bilo da je u tekućem, praškastom ili u obliku kapsula, deterdžent Dash jedna je od takvih inovacija, namijenjena onima koji žele sve i odjednom.  

A Dash je ove jeseni pripremio posebne nagrade za svoje korisnike diljem Hrvatske. Stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Za sudjelovanje u nagradnoj igri  potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash - praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula.

Nagradna igra traje od 1. listopada do 30. studenog. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji s Dashom, pripremili jedan poklon paket Dash proizvoda i tisuću kuna na poklon kartici. U narednih 6 dana podijelite s nama koje odjevne predmete smatrate must have komadima svakog ženskog ormara. Mail adresa na koju do 26. studenog 2014. možete poslati svoje odgovor je nagrade@vecernji.net s naznakom za Dash nagradna igra. Autora darujemo vrijednom nagradom Dasha, a ime dobitnika objavljujemo 27. studenog.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
majusko
10:18 20.11.2014.

Definitivno najbolji prasak

MA
majusko
10:18 20.11.2014.

Definitivno najbolji prasak

DA
damdinamo
10:31 20.11.2014.

Definitivno ništa posebno od praška.