Izračunajte s koliko ste osoba zapravo imali seksualne odnose

Foto: Arhiv VL-a
Izračunajte s koliko ste osoba zapravo imali seksualne odnose
23.09.2009.
u 12:59
Sigurno znate broj partnera s kojima ste imali seksualne odnose. No, što je s osobama s kojima su ti vaši partneri imali odnose? Pa oni s kojima su oni imali odnose...
Pogledaj originalni članak

Koliko ste seksualnih partnera imali dosad? Dobro, ne morate to izgovoriti naglas. Jeste li ikada pomislili s koliko ste osoba spavali - posredno? Iako to možda niti ne želite znati, farmaceutska tvrtka Lloyds pharmacy potrudila se napraviti kalkulator koji će vam pomoći odrediti okvirni broj "partnera".

Svrha je, naravno, potaknuti vas da razmislite o tome kolika je opasnost od spolno prenosivih bolesti, te uliti vam strah u kosti, kako biste uvijek koristili zaštitu.

Kalkulator je nastao na temelju istraživanja provedenog na uzorku od 6000 osoba starijih od 16 godina, te podacima o njihovim seksualnim partnerima. Kalkulator se zove "Sex Degrees of Separation", što je donekle izmijenjena fraza "Six Degrees of Separation", prema kojoj do bilo koje osobe u svijetu možemo doći preko šest osoba.

Ovaj kalkulator neće vam pokazati zasigurno točan podatak o vašim posrednim partnerima, ali bi vas mogao uplašiti brojkom koju će vam pokazati i natjerati vas da se ponašate odgovorno kad stupate u seksualne odnose.

Ako mislite da vas ne mogu zabrinuti, razmislite ponovno. Na primjer, prosječna Britanka ili Britanac posredno su spavali sa 2,8 milijuna osoba. Dakle, što čekate? Prisjetite se svih partnera i, ako ste dovoljno hrabri, izračunajte...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
20:54 23.09.2009.

pita pogresno si shvatio, to znaci da si \"posevio\" direktno i indirektno 8 milijuna zena i muskaraca. posto su skoro sve zenske hetero s kojim si spavao znaci da si imao seks sa vise muskaraca nego zena. indirektno - direktno = odprilike 8 mil. muskaraca. kod mene je cifra dosta dosta manja ali mi se zgadilo tak da se idem tusirati, nekoliko puta ... bljakkkk

PI
Pita
19:57 23.09.2009.

Ja sam upravo izracunao i ispade da sam direktno i indirektno posevio 8 milijuna zena!!! sada znam da nisam trebao toliko piti kad sam bio mlad!!!