Promo

Iva Šulentić - “Mojih 10 najdražih”

Foto: PR FOTO
Iva Šulentić
Foto: PR FOTO
Iva Šulentić
VL
Autor
PR Članak
05.06.2015.
u 08:15
Iva je nedavno otkrila super proizvod Bio – Oil, prirodno ulje koje preporučuju farmaceuti diljem svijeta namijenjeno hidrataciji kože, njezi kože s ožiljcima, strijama i problemima neujednačene boje tena
Pogledaj originalni članak

Najsimpatičnijim licem malih ekrana sigurno možemo nazvati Ivu Šulentić. Uvijek nasmijana mlada dama na televiziji je od malih nogu, a veliki dio nas, koji smo njezina generacija, osjeća se kao da smo rasli i sazrijevali zajedno. Ivi se posao na televiziji, koji je u školskim danima bio hobi, pretvorio u “ozbiljnu” profesiju u kojoj prednjači ispred svih. No, televizija je samo jedan od kanala kojim besprijekorno kraljuje. Krajnje profesionalna i perfekcionistica u samoj srži, uvijek misli da može bolje i više, a sebi je najgori kritičar. Prošla je razne projekte i iz svakog izvukla maksimum.

Kada je u pitanju njezina beauty rutina, Iva je u potpunosti jednostavna. Jedini proizvod bez kojeg ne može je pasta za zube, sve ostalo je zamjenjivo - kaže Iva. Kako je većinu svog vremena pod teškom šminkom, njezinu licu je potrebna dodatna njega i briga. No, i tu Iva ne komplicira. Nedavno je otkrila super proizvod Bio – Oil, prirodno ulje koje preporučuju farmaceuti diljem svijeta namijenjeno hidrataciji kože, njezi kože s ožiljcima, strijama i problemima neujednačene boje tena. Iva Bio – Oil primarno koristi u svrhu pojačane hidratacije kože lica i kao noćni tretman odnosno podlogu ispod kreme. “Nisam komplicirana po pitanju izbora beauty proizvoda i vjerna sam istima već dugi niz godina, ali uvijek ću isprobati nešto novo, pogotovo ako će uspješno riješiti moju dehidriranu kožu. Obzirom da je Bio – Oil višenamjensko ulje vrlo ugodnog mirisa, koristim ga za dodatnu hidrataciju lica, ali i njege tijela. Brzo se upija i lagano nanosi. Divota - praktično i funkcionalno odjednom!”

Iako je Iva do sada u svojoj dugoj karijeri odgovorila na brojna pitanja i dala na stotine intervjua, mi smo je odlučili priupitati o njezinim najdražima.

Najdraži kompliment koji si dobila?
- Još se učim prihvatiti ih, a ne odmah skočiti sa samokritikom, tako da su mi svi jednako dragi, ali najdraži su mi oni iskreni. 

Najdraži sudac u The Voice-u?
- Svatko je od naša četiri mentora poseban na svoj način i svakoga cijenim. Indira je kraljica srca, Jacques je vanserijski pjevač, Tony je hodajuća legenda i čovjek s izuzetno mnogo iskustva, a Ivan mi je blizak i po glazbi i godinama te obožavam njegovu energiju. Divni su svi!

Najdraže beauty otkriće?
- Zadnje što sam otkrila je Bio – Oil, prirodno ulje koje mojoj koži vraća svježinu i tako potrebnu vlagu nakon sati i sati pod šminkom i u zatvorenim prostorima. Prekrasnog je mirisa i u potpunosti nepretenciozno i baš mi se to sviđa.

Najdraži suvoditelj s kojim si radila?
- Od Vuka i Duška do Frane i Fodora, svi su mi dragi, s njima mi je uvijek zabavno, a i sigurna sam da ćemo dobro odraditi posao – jer smo kliknuli. Divni ljudi i pravi profesionalci!

Najdraža hrana?
- Sladoled! Zato što volim slatko, a nema bolje od, primjerice, pravog talijanskog sladoleda od lješnjaka, s komadićima unutra. Mljac! Onda idu, naravno, tjestenine na sve načine, bifteki, mamine knedle sa šljivama, bakini mlinci itd…

Najdraža osobina kod Zagrepčana?
- Nema tu razlike – Zagrepčani, Splićani, Osječani, Varaždinci… Svi smo ljudi, svi se razumijemo. Najdraža mi je osobina općenito – iskrenost.

Najdraža motivirajuća misao?
- Svatko nekada poludi! Eto, ostala mi je u glavi nakon što sam pročitala jednu super knjigu pa sam je parafrazirala i prilagodila sebi. Tko barem jednom nije poludio, taj nije živio (pozitivno, naravno) 

Najdraža osobina tvoga partnera?
- Sve!

Najdraža TV voditeljica ?
- Ako spomenem samo jednu, bit će mi žao što nisam spomenula druge, ali, ipak, moram posebno izdvojiti Danijelu Trbović. Zato što je divna osoba. Brza, duhovita, pametna. I vrhunski profesionalac.

Najdraži afrodizijak?
- Uf, ne znam. Kvisko!

Pogledajte na vecernji.hr