kolekcija Diane Viljevac

Iva Šarić Leko kao tajanstvena žena iz Arlesa

Foto: Goran Matijašec
Iva Leko
Foto: Goran Matijašec
Iva Leko
Foto: Goran Matijašec
Iva Leko
Foto: Goran Matijašec
Iva Leko
13.11.2014.
u 11:52
Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u rajske vrtove cvijeća, mirisa i plesa. Raskošnost i glamur su prisutni u svakom trenutku
Pogledaj originalni članak

Potaknuta uspjehom prošlogodišnje kolekcije Diana Viljevac i ovoga puta krenula je uzlaznom putanjom.

No, ovoga puta donosi kolekciju inspiriranu cvijećem i tajanstvenom ženom iz Arlesa u suradnji sa francuskom kućom L'occitane. U ulozi zaštitnog lica je Iva Šarić Leko.

Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u rajske vrtove cvijeća, mirisa i plesa. Raskošnost i glamur su prisutni u svakom trenutku. Upravo inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u mističnoj ženi iz Arlesa koja nas svojom pojavom vodi u francusku provansu, u polje cvijeća i prirodu. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost same povijesti Francuske probudit će u svakoj ženi glamur i ženstvenost koja je u svojoj punoj formi došla do potpunog izražaja upravo u ovoj kolekciji.

U kolekciji se pronalaze samo unikatne ili limitirane haljine gdje svaka ima svoju priču koja je inspirirana nježnim božurom i ružama. Posebnu pažnju kao i uvijek dizajnerica je posvetila konstrukciji koja je detaljno osmišljena, te samoj izradi haljina.

>>Atraktivnom kampanjom 'FOR fashionable city' najavljen Smart Fashion Week Zagreb

>>TOP 5 modnih dodataka za hladne zimske dane

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.