modna blogerica

Isabella Rakonić pokazala kako kombinirati tenisice u svim kombinacijama

Foto: Bojan Zibar
Isabella Rakonić pokazala kako kombinirati tenisice u svim kombinacijama
12.05.2017.
u 12:35
Kultni modeli tenisica u novom, svježem proljetnom izdanju
Pogledaj originalni članak

Tenisice su posljednjih nekoliko sezona zabljesnule poput pravih zvijezda. Nose se u svim prilikama i na sve odjevne kombinacije. 

Kako na najbolji način uklopiti trendy raznobojne tenisice u svoj modni look, pokazala je blogerica Isabella Rakonić. S lakoćom je kultne sportske tenisice, s potpisima poput Vans, Reebok i Puma uklopila u ženstvene kombinacije s ljetnom haljinicom, svilenim šarenim Pepe Jeans kratkim kombinezonom, sveprisutnim jeansom ili pak lakiranom PVC crvenom minicom.

Pogledajte...

Foto: Bojan Zibar

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.