PROMO

Imate ozbiljnih problema s vašim zubima? Pronađite najnaprednija implantološka rješenja u klinici Ortoimplant Dental Spa

Foto: Promo/Ruslan Guzov
Ortoimplant Dental SPA
Foto: Promo
Ortoimplant Dental SPA
22.10.2020.
u 08:55
Naručite se na besplatan prvi pregled!
Pogledaj originalni članak

Na spomen zubara, vi mijenjate temu. Svjesni ste vaših problema, ali ne poduzimate ništa, a ona stara proteza vam još uvijek služi…. Zubni implantati i neke implantološke metode zvuče vam  kao noćna mora? Uz tim profesionalaca i stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental Spa i besplatni prvi pregled, poboljšajte kvalitetu vašeg života uz najnaprednije implantološke metode.

Što su i čemu služe implantati?

Sigurno ste razmišljali o tome da želite i kvalitetno jesti i zagristi hranu po želji bez obzira na nedostatak zuba ili nošenje proteze. Kako biste to postigli, rješenje su implantati. Implantati nisu pitanje trenda, već imaju prije svega funkcionalnu, a zatim i estetsku vrijednost. Izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi, a dizajnirani su da budu dugotrajni te ugodniji i stabilniji od zubnih proteza. Dentalni implantati se integriraju u čeljusnu kost i čuvaju njezino zdravlje. Naravno, oni su i estetski privlačniji, lakše ih je održavati nego konvencionalne zubne proteze, a znatno duže traju od zubnih proteza. Zato se na kraju i više isplate.

Implantati pristaju svima - mladima i starima. Oni se mogu opisati kao umjetni korijen (izgrađen od jednog od najčvršćih materijala na svijetu - titana) ugrađen u kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba. Implantati štite i zdrave zube. Pitate se kako? Klasične krune i mostovi zahtijevaju rezanje ili brušenje vaših okolnih prirodnih zuba što skraćuje njihov životni vijek, a uz implantate taj problem nećete imati. Implantat se ugrađuje na mjestu na kojem nedostaje zub pa su vaši prirodni i zdravi zubi na sigurnom. Majka priroda nam je dala samo dvije šanse za savršen osmijeh, ali tehnologijom i inovacijama smo nadišli taj problem. Krunica ili most fiksirani na implantate vraćaju osjećaj i funkciju prirodnih zuba.

Dr. Zdenko Trampuš i njegov tim vrhunskih stručnjaka u klinici Ortoimplant Dental SPA, koriste najnaprednije implantološke metode, a sve počinje prvim pregledom koji je potpuno besplatan.

Što točno znači besplatni prvi pregled?

Na prvom pregledu u Ortoimplant Dental SPA klinici ćete potpuno besplatno dobiti dijagnostički paket čija je vrijednost preko tisuću kuna! Prilikom vašeg prvog posjeta će vam snimiti rentgentski ortopantomogram - sliku cijele čeljusti potrebnu za daljnju dijagnostičku obradu, a nakon toga slijedi funkcionalno-dijagnostički pregled ili specijalistički ortodontski pregled - ovisno o postojećem stanju i problemima.

Na funkcionalno-dijagnostičkom pregledu vam se uzimaju otisci gornje i donje čeljusti, prijenosi obraznim lukom te centrički zagriz, a nakon toga se izrađuju intraoralne i ekstraoralne fotografije. Na specijalističkom ortodontskom pregledu vam se uzimaju otisci gornje i donje čeljust i zagriz, također se izrađuju intraoralne i ekstraoralne fotografije, a potrebno je i testirati zglob te žvačnu muskulaturu.

Nakon dijagnostike će vam stručni tim liječnika dati detaljnu analizu gotovih modela i fotografija te će vam predložiti odgovarajuću terapiju. Vrijednost ovog paketa je još i veća kada uzmete u obzir da sve možete napraviti u jednom danu, sve pod istim krovom i tako uštedjeti i vrijeme i novac.

Najnaprednije implantološke metode na jednom mjestu

Nekoliko je indikacija kada je najbolje ugraditi implantate:

  • kad nedostaje jedan zub,
  • više njih ili
  • kad je čeljust bezuba.

Ako je vaš problem bezuba čeljust, tada je preporuka inovativna metoda All-on-4 koja omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu, a najsuvremenijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Ako ste duže vrijeme bez jednog ili više zuba, kost se povlači. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograditi kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajan proces oporavka.

Dr. Zdenko Trampuš prvi je uveo još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu u Hrvatskoj  – pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za svjetliju i bezbrižniju budućnost.

Foto: Promo
Ortoimplant Dental SPA

Naručite se na besplatni prvi pregled i dijagnostiku u Dental SPA okruženju!

U klinici Ortoimplant Dental Spa vas očekuju sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Tim vrhunskih liječnika pod vodstvom stručnjaka dr. Zdenka Trampuša se brine za sve vaše potrebe i želje: od estetskih zahvata, protetike, kompletnih rekonstrukcija i funkcijske terapije preko endodoncije te implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije, sve u Dental SPA okruženju.

Dental Spa koncept je jedinstven u Hrvatskoj. Posjet stomatologu napokon može biti ugodno iskustvo. U opuštenoj atmosferi će vam biti osigurana najkvalitetnija stomatološka usluga, a dostupne su vam i masaže, aromaterapije, terapije kisikom i biomagnentom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili vas njegovati nakon njega.

Nazovite odmah na +(385) 1 3703 498 i rezervirajte svoj termin za besplatni prvi pregled pozivom ili ispunite kontakt formu na web stranici ortoimplant.hr.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr