probajte kod kuće

Greta Garbo lice je njegovala maskom od mladog sira i meda

Foto: Wikimedia
Greta Garbo lice je njegovala maskom od mladog sira i meda
20.02.2014.
u 14:44
Tko bi rekao da su neke zvijezde voljele tretmane uz kućne radinosti, baš kao i mi!
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska ljepotica Greta Garbo bila je poznata po svom lijepom i svijetlom tenu. Ako želite imati nježan i svijetao ten poput ove holivudske dive – možete to sami postići. I to vrlo jednostavno i jeftino.

Tko bi rekao da su neke zvijezde voljele tretmane uz kućne radinosti, baš kao i mi! Ako su oni pokraj skupih kozmetičkih tretmana odabrale ovako nešto, za njenu učinkovitost ne trebamo drugi dokaz!

Foto: Thinkstock

Tri žlice svježeg mladog sira pomiješajte s jednom žlicom pčelinjeg meda, tako da izgleda kao krema. Smjesu nanesite na lice, naročito obilno na dijelovima oko očiju, usana i kutova usta. Ostavite da djeluje 20 minuta.

Vatom namočenom u toplo nekuhano mlijeko pažljivo skidajte masku. Djeluje osvježavajuće, hrani i čisti kožu. Odlična je za osjetljivu kožu i možete je koristiti koliko god puta želite.

>>Pranje lica čini se kao najjednostavnija stvar na svijetu? Ovo je 9 grešaka koje radimo

>>Za mladolik izgled ne trebate pod nož! Bore možete izbrisati i kod kuće

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.