Promo

Grafike Roberta Severa za City Center one

Foto: PR FOTO
Robert Sever
Foto: PR FOTO
Robert Sever
Foto: PR FOTO
Robert Sever
Foto: PR FOTO
Robert Sever
VL
Autor
PR Članak
08.07.2016.
u 11:55
Pogledaj originalni članak

Poznati hrvatski dizajner Robert Sever za City Center one je osmislio i izradio pet grafika koje komuniciraju velika ljetna sniženja u City Centeru one East, West i Split. Koloristični vizuali tematski su napravljeni s omiljenim shopping motivima: elegantnim cipelama, dekorativnom kozmetikom, bočicama parfema, torbicama i kupaćim kostimima koji pozivaju posjetitelje centra da iskoriste odlična ljetna sniženja u omiljenim shopping odredištima.

City Center one i Robert Sever uspješnu suradnju su započeli u fashion kampanji Centra proljeće/ljeto 2016. u kojoj je Robert bio zadužen za stylinge Zrinke Cvitešić. Sada u jednoj novoj ulozi, ali uvijek inspirativan, kreativan i originalan, Robert Sever je pokazao zašto iza sebe ima već 15 godina uspješne modne karijere. Grafike se mogu pogledati u City Centeru one do početka kolovoza.

Foto: PR FOTO

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr