PROMO

Givenchy Gentleman - Eau de Toilette Intense

Givenchy Gentleman
Givenchy Gentleman
08.04.2021.
u 09:21
Prava elegancija znači prigrliti tko si ti i briga za druge
Pogledaj originalni članak

GOSPODIN U SRCU

Što je gospodin? Za Givenchy postoji jednostavan odgovor: „Prava elegancija znači prigrliti tko si ti i briga za druge “ Hubert de Givenchy. Pod njegovim utjecaja, brend je uvijek zauzimao suptilan pristup muževnosti, ravnoteža između snage i nježnosti. Izrazito moderan izgled i pristup. Danas Givenchy dodaje potpuno novo poglavlje u povijesti mirisnog opusa, predstavlja Gentleman Givenchy Eau de Toilette Intense: krajnje zarazna interpretacija irisa, kao i zapanjujuća komunikacijska kampanja, sadrži ekskluzivan umjetnički portret Huberta de Givenchyja ... Još jednom, Gentleman Givenchy izaziva kodekse, s obnovljenim osjećajem bunta i elegancije.

OSEBUJAN DIZAJN

Elegantna i svevremenska, bočica Gentleman Givenchy mirisa poprima noćno plavu nijansu: duboka nijansa koja pobuđuje misteriju kao i izvjesnu plemenitost srca. Odjeven gradacijom boja, ova bočica bez presedana obgrljena je vrpcom na kojoj je utisnut srebrni logotip. Isti detalj ukrašava kutiju, koja je također potpuno plava. Za ekološki odgovorniji pristup, oblik bočice je bio redizajniran kako bi se drastično smanjila količina stakla potrebna za njegovu proizvodnju (-16% za verziju od 60 ml, -30% za 100 ml). Što se tiče vanjske ambalaže, prisutan je karton koji se može reciklirati i dolazi iz održivog upravljanja izvora, njegova naljepnica preporučuje recikliranje. Dakle, elegancija ovog novog dizajna nadilazi njegovu estetiku.

Givenchy Gentleman

OPOJNA SVJEŽINA

Drvenasto, cvjetni i aromatični, miris Eau de Toilette Intense stvorili su Nathalie Lorson i Olivier Cresp, dvojac koji stoji iza prethodnih mirisa u asortimanu. Poput crvene niti, iris i dašak drvenastih nota ponovno se susreću. Ovaj put, plavi iris i drvo cedra u srcu su asertivno muška kompozicija. Osvježavajući, puderasti aspekt se izvanredno suprotstavlja neodoljivoj snazi. Svježina i ovisnost… Bosiljak sa svojim zelenim, aromatičnim nijansama i kardamomom uz plavi iris, upečatljivo pojačava svoju živost i blistavost. Svojom profinjenom elegancijom, čempres pruža dugotrajnost svježini i povezuje se s drvenim notama cedra. No cedar također odiše mliječnim aspektima, uzvišen toplim omotačem kumarina, koji osigurava djelovanje šarma.

Preporučena prodajna cijena za 60 ml je 552 kn.
Preporučena prodajna cijena za 100 ml je 740 kn.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr