it djevojka

Georgia May Jagger: Još uvijek najviše volim tatinu staru odjeću

Foto: Pixsell
Georgia May Jagger: Još uvijek najviše volim tatinu staru odjeću
27.11.2012.
u 00:01
Kćer rokera Micka Jaggera i manekenke Jerry Hall za razliku od većine zlatne mladeži odlučila je izgraditi vlastitu karijeru. S dvadeset godina već se pojavila na naslovnici britanskog Voguea!
Pogledaj originalni članak

Dvadesetogodišnja Georgia May (ako vam tajnu nisu odale njezine pune usnice i duga plava kosa, onda vam je prezime sigurno poznato) kćer je Micka Jaggera i Jerry Hall. Iako je poput brojnih drugih pripadnika zlatne mladeži Georgia mogla živjeti od novca i slave svojih roditelja, ova mlada Britanka sa samo 17 godina odlučila je započeti vlastitu karijeru.

Njezin prvi manekenski uspjeh bio je kampanja za Hudson Jeans, a zahvaljujući sličnosti s Brigitte Bardot, osvojila je fotografe i stiliste diljem svijeta. Danas iza sebe ima suradnje s najpoznatijim svjetskim modnim fotografima (Marijom Sorrentijem i Patrickom Demarchelierom, šetnje po pistama Chanela, kampanje za Rimmel, editorijale u najprodavanijim modnim časopisima (pa čak i naslovnicu britanskog Voguea!) i nagradu za britanski model godine.

No, Georgiji, koja je treće od četvoro djece Micka i Jerry, slava nije udarila o glavu. Od majke, rođene Teksašanke, naslijedila je južnjački šarm, pristojnost i sramežljivost. “Sebe gledam kao studenticu fotografije, a ne kćer slavnog rokera i manekenke ili poznati model”, skromna je Georgia.

Prije nekoliko godina iz londonskog doma odselila se u New York zbog modelinga. “Kad se moja mama počela baviti manekenstvom, u modi su bile žene koje voli Thierry Mugler - sa sićušnim strukom i velikom stražnjicom. Na snimanjima su im često stavljali jastučiće kako bi im proširili bokove. To mi je seksi. Tata i sestra Lizzy, koja je isto model su mršaviji. Ja snimam reklame za traperice - za to moraš imati guzu!”, iskrena je Georgia koja priznaje kako joj je bilo neugodno prvi put kad je svoje topless fotografije u trapericama vidjela na jumbo plakatima.

No, suradnju s brendom Hudson Georgia je proširila i na dizajnersku kolekciju koja je lansirana prošle godine, a otkrila je kako su je inspirirale muške traperice koje je nekad nosila njezina majka. “Čak i danas dio moje garderobe čini odjeća mojih roditelja, pogotovo očeva. Uglavnom stvari koje je nosio u šezdesetima i sedamdesetima, ove novije još uvijek on nosi!”, otkrila je mlada manekenka.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.