ono kada znate kako...

Genijalni make up trikovi zbog kojih ćete žaliti da ih niste znali prije

Foto: Thinkstock
Djevojčica i make up
Foto: Getty Images
Make up
Foto: Getty Images
Make up
Foto: Getty Images
Make up
Foto: Shutterstock
Trepavice
Foto: Getty Images
Make up
12.02.2019.
u 07:00
Na trepavice nanesite malo dječjeg pudera, a zatim maskaru kako to i obično činite.
Pogledaj originalni članak

Kada je riječ o make up-u, tu bismo mogli pričati danima. Osim mnoštva proizvoda u ponudi, postoje i razni beauty trikovi koje je dobro znati.

Korektor - Najčešće ga nanosimo samo na tamno područje ispod očiju kako bi skrili podočnjake ili neke nedostatke na koži lica. To smo već znali. Ono što biste mogli primijeniti jest da korektor počenete nanositi na područje ispod oka u obliku trokuta, odnosno, tako da je baza trokuta ispod donjih trepavica, a vrh trokuta završava na obrazu. Ovako će vaša koža izgledati mlađe i "podići će lice".

Suha maskara - Ako vam se osušila maskara, nemojte je odmah prekrižiti i baciti. Ako joj nije istekao rok za uporabu, ulijte malo otopine za leće unutra i moći ćete je nanovo koristiti.

Sjenilo,puder... - Ako vam je ispalo i "slomilo se", popravit ćete sjenilo, puder, rumenilo i slične puderaste proizvode tako da im dodate malo akohola i trebali bi opet biti kompaktni, savjetuju beauty stručnjaci. 

Gušće trepavice - Odličan trik i vrlo jednostavan za upečatljiviji pogled. Na trepavice nanesite malo dječjeg pudera, a zatim maskaru kako to i obično činite. 

Od olovke do gel linera - Crnu olovku za oči možete lako "pretvoriti" u gel eye liner. Sušilom za kosu malo ugrijte vrh olovke, to će je omekšati i posluži će kao gle eyeliner. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:13 12.02.2019.

Što vam treba slika ovog curetka za temu "genijalnih" trikova?