Od baroka do rocka

Francuski modni brand Morgan stiže u Hrvatsku

Foto: PR FOTO
Morgan
Foto: PR FOTO
Morgan
Foto: PR FOTO
Morgan
Foto: PR FOTO
Morgan
24.09.2015.
u 14:14
Ova francuska modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 trgovina diljem svijeta.
Pogledaj originalni članak

Očaravajuća i profinjena francuska modna marka Morgan stigla je i u Hrvatsku.

Ljubiteljice francuskog chic stila konačno su došle na svoje. Morgan je namijenjen samouvjerenim i stilski usklađenim ženama koje prije svega vole eleganciju i vrhunsku kvalitetu. Za žene koje znaju kako izgledati posebno i profinjeno, a opet opušteno, u ponudi su kolekcije koje sadrže paletu odjeće za različite prilike, a odlikuje ih odličan kroj i moderan dizajn.

Ova francuska modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 trgovina diljem svijeta. Odjeća naglašava ženstvenu figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do rocka, od bajke do nestašne djevojke.

Aktualna Morgan kolekcija za jesen/zimu 2015./16., uz crnu, sivu i tamno plavu boju, donosi hit boju ove sezone koja je apsolutni must have – i koja je u nijansama crvenog vina. U obećavajućoj jeseni s Morganom će se nositi samt, umjetna koža, kao i nezaobilazno krzno. Glavna modna zapovijed ove je sezone i jeans koji se također nalazi u novoj kolekciji koja nudi neograničenu slobodu izražavanja.

>> Liebeskind Berlin uskoro u centru Zagreba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.