jesen/zima 2012.

ELFS i Vlada Vuksanović u novoj kampanji From Russia With Love

Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
ELFS (1)
16.10.2012.
u 11:23
Nova kolekcija jesen/zima 2012./13. bavi se tematikom Rusije i inspirirana je poznatim ruskim simbolima poput votke, Putina i babuške te nosi naziv "From Russia with Love".
Pogledaj originalni članak

Razigran i zabavan dizajnerski potpis modnog dvojca ELFS ostaje prepoznatljiv u svakoj sferi njihova rada pa tako i u modnim kampanjama koje uvijek iznova oduševe svojim originalnim, kreativnim i idejnim konceptom. Osim haljina koje su postale njihov zaštitni znak, uvijek paralelno s njima radi se i casual-kolekcija dnevnih odjevnih kombinacija. Upravo s ELFS-om dnevne kombinacije dobile su novi izgled, a obični T-shirt, trenirke ili pamučne haljine ukrašene prepoznatljivim ruskim simbolima dobivaju mladenački i moderan izgled. Igrajući se logom svoga imena i prepoznatljivim ruskim simbolima apliciranim na T-shirt ili haljine ELFS casuala kombinacije postaju predmet želje svih željnih svježeg i urbanog izgleda. Igra logotipom i oversized printovi uvijek su iznova redefinirani i svaka nova kolekcija korak je dalje u osmišljavanju i redizajniranju vlastitog branda.

Kolekcijom dominiraju ženske pamučne haljine s aplikacijama, trenirke, kaputi, jakne i nezaobilazni T-shirtovi oversized printova. Kolekcija je upotpunjena i zanimljivim modnim dodacima poput nakita i torbi.

Ni muškarci neće ostati zakinuti tako da su ELFS i za njih su pripremili cjelokupan look koji je svakome muškarcu potreban za ovu jesen. Zanimljive trenirke, jakne i omiljene T-shirtove upotpunit će dnevni look, dok su hlače klasičnog kroja idealne za posao ili večernju varijantu. Kao pravi predstavnik ELFS-generacije ovaj put ulogu muškog modela predstavlja Vladimir Vlada Vuksanović.

Kolekcija idealna za svaki dan zasigurno će naći put do svih kojima je udobnost s dozom ELFS-estetike dovoljna za ljepši dan. ELFS-modna priča uvijek ima sretan kraj.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.