Kokos ili nougat?

Dragi sladokusci, Večernji ima savršen DAR za vas!

Foto: VL
Dragi sladokusci, Večernji ima savršen DAR za vas!
09.04.2019.
u 13:15
U četvrtak 11. travnja uz Večernji potražite dar koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca
Pogledaj originalni članak

Ljubitelj ste kraljevskog nougata ili rajskog kokosa?

Odlično, jer imamo prave poslastice za vas!

Otkrijte kako brzo i lako napraviti puding-kremu za savršene nougat ili kokos torte i kolače. Tražite još brži i jednostavniji desert? Nema problema, pudinge možete napraviti i kao samostalni desert! Radi se o Dr. Oetker Special pudinzima, a potražite ih na dar uz Večernji list u četvrtak 11. travnja!

Dr. Oetker Special Puding za nougat tortu može se pripremiti kao samostalan lagani desert pružajući vrhunski okus lješnjaka ili kao puding-krema za pripremu savršene nougat torte i kolača.

Slastice s okusom nougata idealne su za sve prigode, a na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili nougat torti – što god odlučite, kraljevski užitak je garantiran!

Dr. Oetker Special Puding za kokos kocke idealan je za kremaste kolače s biskvitom jer osigurava puninu okusa laganog i egzotičnog kokosa. Ovaj puding odličan je i kao zasebni desert i odlično se kombinira sa svim vrstama biskvita i keksa.

Slastice s egzotičnim okusom kokosa idealan su podsjetnik na rajsko ljeto, na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili keksima, ali jedno je sigurno – sigurno nećete pogriješiti!

Provjerena receptura te brza i jednostavna priprema najzaslužniji su što su Dr. Oetker Pudinzi toliko obožavani među potrošačima. Priprema je brza i jednostavna – dovoljno je samo dodati mlijeko i šećer te promiješati i kremasto savršenstvo je spremno! Njegova posebno bogata i pjenasta tekstura, prilagođena kremama za kolače, donosi užitak okusa kojem nitko neće moći odoljeti!

U četvrtak 11. travnja u Večernjem izaberite između dva okusa – nougat ili kokos i brzo i lako uživajte u omiljenim slasticama.

Dobar tek želi vam vaš Večernji!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr