nije mogla vjerovati

Dovela automobil kod mehaničara, pa se šokirala: 'Zabranili su mi ulaz jer sam neprimjereno obučena'

Foto: TikTok
Dovela automobil kod mehaničara, pa se šokirala: 'Zabranili su mi ulaz jer sam neprimjereno obučena'
27.07.2021.
u 12:28
Nakon što je objavila video, koji je prikupio više od 1,5 milijuna pregleda, dobila je veliku podršku od korisnika društvenih mreža.
Pogledaj originalni članak

Tia Wood ostala je šokirana kada je otišla provjeriti svoj automobil kod mehaničara te joj je rečeno kako ne može ući u garažu jer je neprimjereno obučena. Svoje iskustvo odlučila je podijeliti na TikToku, a mnogi nisu mogli vjerovati što joj se dogodilo.

- Rečeno mi je da pričekam ispred tehničke stanice jer mi je majica bila neprikladna. Nisam znala da pregled automobila ima kodeks odijevanja - napisala je u svom videu te pokazala što je nosila - kratke hlače i crop top majicu.

@tiawould

DIDNT KNOW GETTING UR CAR INSPECTED HAD A DRESS CODE!!!!!! 😍❤️‍🔥💞💯💯💯 ##fyp ##DontQuitYourDaydream ##UltaSkinTok

♬ Bezos I - Bo Burnham

Kako piše Mirror, Tia je objasnila da ju je jedan zaposlenik pitao ima li što drugo za obući, a kada je rekla da nema, zamolio je da pričeka vani dok ne završe s pregledom njezina automobila. Iako je odlučila ispoštovati zahtjev zaposlenika, kasnije je nazvala stanicu i pitala imaju li kodeks odijevanja te saznala da on ne postoji.

Nakon što je objavila video, koji je prikupio više od 1,5 milijuna pregleda, dobila je veliku podršku od korisnika društvenih mreža. “Oni su neprimjereni zbog svog ponašanja”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ljeto je i velike vrućine, što nije u redu s kratkim hlačama i majicom?”

Iako joj se djelatnica servira ispričala u ime svih zaposlenika, Tia je inzistirala da netko barem popriča s osobom koja joj je zabranila ulaz kako se ovo ne bi dogodilo nekoj drugoj ženi.

@tiawould

Reply to @tiawould

♬ original sound - Tia Wood

Danijela Dvornik zbunjena aktualnom modom: 'Gaće se nose kao kupaći kostimi'

Foto: Instagram/Wanda Nara
danijela dvornik
Foto: Instagram screenshot
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Danijela Dvornik
Foto: Instagram/Screenshot
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Danijela Dvornik
Foto: Instagram

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.