izađite iz rutine

Dosadno vam je u spavaćoj sobi? Pokušajte s ovim sedmodnevnim seksi izazovom

Foto: Thinkstock
Dosadno vam je u spavaćoj sobi? Pokušajte s ovim sedmodnevnim seksi izazovom
15.08.2015.
u 07:00
Umjesto da konstantno odbijate partnera, upustite se u seksualnu pustolovinu koja će i vama itekako dobro doći
Pogledaj originalni članak

Sa svim obvezama koje imate, intimnost vam je sigurno na zadnjem mjestu. Na kraju radnog dana, kuhanja, spremanja i brige o djeci mnoge žene jednostavno su preumorne da bi još bile i seksualno aktivne.

No, umjesto da odbijete partnera, upustite se u seksualnu pustolovinu koja će i vama itekako dobro doći. Svima je poznato da je seks izvrstan za oslobađanje stresa, ali se tijekom seksa oslobađa i hormon sreće. Ako vam je potrebno vrijeme za sebe, onda neka ono bude vrijeme provedeno u spavaćoj sobi.

Kako bi začinili svoj seksualni život, upustite se u sedmodnevni izazov. Svaku večer odredite nešto novo što ćete raditi s vašim partnerom i uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

1. dan: Masirajte se. U slučaju da vam je postalo predosadno u spavaćoj sobi, započnite s laganom masažom. Uzmite ulje za tijelo i izmasirajte partnera. Sigurno će biti toliko zahvalan da će vam masažu vratiti. Nakon toga, tko zna što se sve može dogoditi nakon toliko dodirivanja.

2. dan: Pošaljite mu seksi poruku. Umjesto uobičajenog sms koji mu šaljete svaki dan, odlučite se za nešto drugačije. Pošaljite mu u poruci što ćete mu sve raditi navečer kada završite s poslom i spremite djecu na spavanje. Budite kreativni i precizni. Čim dođe kući s posla neće se moći odvojiti od vas.

3. dan: Zavedite ga. Dok se ujutro spremate za posao, hodajte samo u gaćicama i grudnjaku. Zajedno perite zube tako odjeveni, šminkajte se, zavodnički hodajte kraj njega. Partner vam neće moći odoljeti. A ako ujutro nemate vremena za seks 'na brzaka', jedva ćete dočekati večer da se nađete u spavaćoj sobi.

4. dan: Isprobajte novu pozu: Nova poza će definitivno učiniti seks zanimljivijim. Zaboravite na sve poze koje ste dosad isprobali i koje su vam još davno dosadile. Pronađite neku novu i uživajte u toj avanturi.

5. dan: Nova lokacija: Uvijek se seksate samo u spavaćoj sobi? Pošaljite djecu kod bake i poseksajte se na kuhinjskom stolu, u kupaonici, ili dnevnoj sobi. Učinite nešto drugačije i bit ćete puno zadovoljniji.

6. dan: Navucite nešto seksi. Bilo da se radi o novom čipkastom rublju, ili seksi odjeći za medicinske sestre, odjenite nešto zbog čega će mu se početi vrtjeti u glavi.

7. dan: Zajedno se tuširajte. Iako seks pod tušem nije baš praktičan, sama činjenica da se zajedno tuširate i dodirujete golim tijelima ubrzat će vam otkucaje srca i protok krvi. Ako to ne želite odraditi pod tušem, zajedničko tuširanje izvrsna je predigra.

>> Ovo je 15 načina kako potpaliti vatru pod plahtama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

LA
LANA555
21:52 15.08.2015.

Ovi nasi novinari samo o seksu pisu.To nesto ne stima.

LA
LANA555
21:54 15.08.2015.

Ludilo nisam to znala .

Avatar Babaluji x
Babaluji x
09:02 16.08.2015.

ma nemam tih problema , ja kad ugledam svoju ženu odmah imam i volju da ju poseksam :))))