Predivno

Djevojčica pronašla način kako zagrliti baku i djeda, a da ih ne ugrozi

Foto: Facebook
Djevojčica pronašla način kako zagrliti baku i djeda, a da ih ne ugrozi
14.05.2020.
u 14:33
Paige više nije mogla dočekati da popuste mjere i da zagrli svoju obitelj.
Pogledaj originalni članak

Kako bismo zaštitili naše najmilije od zaraze koronavirusom, pogotovo one u rizičnoj skupini, prisiljeni smo biti distancirani od njih. To znači da ih ne možemo posjetiti na kratko kao prije i da se moramo suzdržati od poljubaca i zagrljaja. Svi znamo da nema do zagrljaja bake i djeda, a 10-godišnja Paige iz Riversidea u SAD-u, ima odličnu ideju, prenosi BoredPanda.

Paige nije mogla više čekati da se ukine mjera fizičke udaljenosti i da zagrli baku i djeda, a nakon što je vidjela video na internetu, gdje je netko napravio deku koja omogućava ljudima da se zagrle bez da se zaraze, došla je na novu ideju.

Foto: Facebook

Pogledajte video:

Foto: Facebook

Napravila je zavjesu od najlona preko koje može grliti svoje najdraže bez problema. Osim najlona, koji ne dozvoljava da se lica dodiruju i da se prenosi zaraza, svaka strana ima otvor za ruke koje su vam također obučene dok se grlite.

Uz ovaj 'izum' Paige i ostatak obitelji napokon je zagrlio roditelje, baku i djeda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Trpimir
Trpimir
14:47 14.05.2020.

PRESTRASNO.

Avatar Trpimir
Trpimir
14:49 14.05.2020.

Onom kome ovako nesto moze biti "predivno" corona virus (drugo ime za sisanje ovaca) je poslijednji od problema...

Avatar JenniferHM94
JenniferHM94
17:24 14.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b