upečatljiva i posebna

Divlja jesen u Höglu

Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
Högl
02.08.2019.
u 11:24
Tenisice, salonke i torbice dobile su novu dimenziju s ovim zanimljivim printom kojeg neki smatraju pretjeranim, a drugi ga naprosto obožavaju!
Pogledaj originalni članak

Leopard uzorak ne silazi s vrha top liste najpoželjnijih, a u Höglove trgovine već su stigli „divlji“ jesenski modeli obuće i modnih dodataka.

Tenisice, salonke i torbice dobile su novu dimenziju s ovim zanimljivim printom kojeg neki smatraju pretjeranim, a drugi ga naprosto obožavaju! No, svi će se složiti da je leopard uzorak snažan modni iskorak i da s njim svaka odjevna kombinacija postaje upečatljiva i posebna.

Sve kolekcije dostupne su u zagrebačkoj trgovini u Ilici 12 te u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.