aktivna dizajnerica

Prekrasna nova kolekcija Dijane Viljevac inspirirana je Mediteranom

Foto: Goran Matijašec
diana viljevac
Foto: Goran Matijašec
diana viljevac
Foto: Goran Matijašec
diana viljevac
Foto: Goran Matijašec
diana viljevac
05.05.2015.
u 09:17
Ovog puta Diana donosi kolekciju inspiriranom duhom Mediterana, a svojim haljinama pokušava dočarati ljepotu plavoga mora, sive pješćane plaže, lagani povjetarac u sparini ljetne noći
Pogledaj originalni članak

Dizajnerica Diana Viljevac za sezonu proljeće/ljeto pripremila je prozračne materijale, a boje koje prevladavaju u ovoj kolekciji su bijela, narančasta, boja pijeska,roza i lila u kombinaciji s raznim bojama čipke. Materijali koji su korišteni su organdi, til, pliš, likra, pike, pamuk i neizostavna čipka.

Ovog puta Diana donosi kolekciju inspiriranom duhom Mediterana, a svojim haljinama pokušava dočarati ljepotu plavoga mora, sive pješćane plaže, lagani povjetarac u sparini ljetne noći. More, preplanula put, topli ljetni dani, relaksacija, odmor, dio godine u kojem svi naviše uživaju, sve je to nit vodilja kojom se ovog puta vodila Diana. Dizajnerica je htjela prenijeti opušteni, a elegantni duh kroz ovu kolekciju.

Modeli su bazični i nosivi, ali s malim pomakom u krojnim dijelovima gdje je ubačen volumen. S obzirom na jednostavnost modela, ručno su našiveni  cvijetovi čipke kako bi ipak dali dozu glamura u svakoj kombinaciji. Look je upotpunjen s unikatnim nakitom Ive Viljevac. 

>>Dijana Viljevac osmislila svevremensku liniju torbica

>>Ne zna se koja je ljepša: Jelena, Iva ili Ecija?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.