Polazak kod fontana

Defile biciklista rekreativaca kao podrška timu dijabetičara

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Biciklistički promet u Zagrebu
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
dijabetes
Foto: Thinkstock
mjerenje šećera
24.04.2015.
u 12:13
Na ovaj se način želi istaknuti kontinuirani fokus na promicanje zdravlja, prevenciju kroničnih nezaraznih bolesti te aktivnog načina života
Pogledaj originalni članak

U subotu u 12.30 sati kod fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice Zagrebačko dijabetičko društvo organizira defile biciklista rekreativaca prema trgu Sv. Marka kako bi dali podršku timu dijabetičara (Tim Novo Nordisk) koji se natječu u utrci te skrenuli pozornost kako na važnost kvalitetne kontrole šećerne bolesti tako i na rano otkrivanje i prevenciju.

Od 14.45 sati  na trgu Sv. Marka očekuje se dolazak prvih biciklističkih timova na cilj utrke gdje će na štandu HSDU-a i veleposlanstva okupljeni moći izmjeriti šećer u krvi, dobiti važne informacije vezane za ovu kroničnu bolest te se družiti s predstavnicima dijabetičkih udruga i članovima biciklističkog tima Novo Nordisk.

Na ovaj se način želi istaknuti kontinuirani fokus na promicanje zdravlja, prevenciju kroničnih nezaraznih bolesti te aktivnog načina života s naglaskom kako na unaprjeđenje kontrole šećerne bolesti tako i na aktivnu vožnju bicikla, priopćeno je iz Zagrebačkog dijabetičkog društva.

>>Moje su metode uspješne: Mladić je dobio posao, a djevojčica se čudesno izliječila

>>Svatko od nas može imati šećernu bolest, a da to ne zna

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.