PROMO

Deceuninck svojim proizvodima čuva planet i donosi uštedu

Foto: Deceuninck
Deceuninck
Foto: Deceuninck
Deceuninck
Foto: Deceuninck
Deceuninck
29.09.2021.
u 08:00
Tvrtka Deceuninck stavlja naglasak na ekološki prihvatljive i održive proizvode. Plastika i okoliš globalno su goruće teme stoga su u Deceunincku odlučili našoj planeti osigurati sigurnu budućnost.
Pogledaj originalni članak

Kada renovirate svoj dom ili ste u procesu gradnje novog mjesta za život, u odabiru namještaja sigurno vam je bitan komfor. To pravilo je također prisutno kada birate prozore i vrata vašeg budućeg doma. U tvrtki Deceuninck kontinuirano rade na novim proizvodima koji će vam osigurati upravo to. Stalno ulažu u razvoj novih proizvoda, koristeći održive materijale s vrhunskim svojstvima, kroz inovativne oblike i koncepte dizajna. Komfor koji će u vaše domove unijeti elegantni Deceuninck prozori i vrata, uistinu je nenadmašan.

S novim sustavom profila Elegant imamo prozore jedinstvenog dizajna, a uz to su integrirani s arhitektonskim stilom našeg doma. Standard profila Elegant definiran je materijalom, funkcionalnošću, dizajnom i održivošću. Razlikuje se od običnih PVC prozora jedinstvenim vrhunskim karakteristikama koje su savršeno kombinirane s estetikom. Nikada do sada PVC prozori nisu bili tako moderni i minimalistički. Uz to se mogu reciklirati, a opet su ekonomična alternativa aluminijskim prozorima.

Održivost i funkcionalnost

U Deceunincku već izrađuju PVC stolariju budućnosti, a koriste materijale koji imaju pozitivan utjecaj kako na okoliš, tako i na ljude. Jezgra profila Elegant u potpunosti je izrađena od recikliranog PVC-a s EcoPowerCore tehnologijom. Prozorski sustav profila Elegant tvrtke Deceuninck, odlikuje se izvrsnim karakteristikama te predstavlja ekološki prihvatljivo rješenje koje nudi vrhunsku toplinsku izolaciju.

Foto: Deceuninck
Deceuninck

Za suvremeni i premium izgled prozorskog profila Elegant pobrinuo se njegov inteligentni sustav. Zahvaljujući uskoj ravnoj izvedbi, uskim preklopima i novom kutnom sustavu letvica ostakljenja te opcijskim aluminijskim oblogama i odgovarajućim prozorskim profilima antracit boje, Elegant poprima aluminijski izgled i predstavlja dizajnerski prozor nove generacije.

Više svjetlosti gotovo je nemoguće dobiti. Prostori opremljeni prozorima Elegant imaju izuzetno uski dizajn prozorskog sustava profila. Naime, posebno veliki i stabilni prozori koji se mogu realizirati pomoću specijalne tehnologije lijepljenja stvaraju obasjane, svijetle i osunčane prostore.

Svojim inovacijama osvajaju tržište

Deceuninck proizvodi prozorske profile koji su više od jednostavne PVC stolarije. Svojim inovacijama otvaraju nove horizonte polimerima u građevinskoj industriji. U svijetu se sve više priča o prelasku na održive načine poslovanja, a redovito se spominje pojam cirkularne ekonomije. Tu se veliki naglasak stavlja na energetsku učinkovitost i ekološku održivost. U Deceunincku su u poslovni model uklopili cirkularnu ekonomiju, a ona predstavlja puno širi pojam od samog recikliranja.

Foto: Deceuninck
Deceuninck

Osim što su Deceuninck proizvodi dizajnirani da budu 100% reciklirajući, čitav proizvodni proces baziran je na savjesnom i efikasnom korištenju materijala. To rezultira konstantnim povećanjem udjela recikliranih materijala u novim proizvodima, a na tome bi im mnoge tvrtke mogle zavidjeti. Preko 80% otpadnog materijala stavlja se u proces recikliranja i ponovnog korištenja sirovina. Neprestano ulažući u alate za povećanje postotka recikliranih materijala, Deceuninck štedi 90% energije u ponovnoj proizvodnji sirovina. Time potvrđuju da je PVC itekako održiv i za budućnost siguran materijal za građevinsku industriju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr