Dani mode

Čipka i jake boje adut su Roberta Severa za ludo ljeto

Foto: Robert Sever
Robert Sever
Foto: Robert Sever
Robert Sever
Foto: Robert Sever
Robert Sever
17.06.2016.
u 10:12
U fokusu je i dalje „žena sadašnjice“, odnosno njezine potrebe, bilo da je riječ o trendu ili klasičnim komadima. Naglasak je stavljen na boho stil, jedan od trendova sezone.
Pogledaj originalni članak

Da se upornost, trud i dosljednost isplate, svojim radom pokazao je Robert Sever. U ožujku je "Angie" kolekcijom proslavio 15 godina karijere, a na Fashion.hr Cruise Collectionu bit će prikazana resort kolekcija "Angie Rose", kao nastavak prethodne. Iako dolazi ljeto, odmora nema. Upravo takav tempo omogućio je stvaranje imena koje je okupilo brojne klijentice.

Imati brend koji samostalno djeluje već 15 godina čini se kao prava alternativa u današnje doba. Najsretniji sam jer smo upornim radom, trudom i poštenjem ostali dosljedni svojoj filozofiji – objašnjava Sever.

U idiličnom okruženju Gornjega grada bit će predstavljena kolekcija koja zadovoljava sve parametre, od estetike do cijene. U fokusu je i dalje „žena sadašnjice“, odnosno njezine potrebe, bilo da je riječ o trendu ili klasičnim komadima. Naglasak je stavljen na boho stil, jedan od trendova sezone. Čipka, lagani materijali, cvjetni detalji, zvonasti rukavi i šarene boje stvoreni su za tople dane te najbolje opisuju kolekciju. Tu su i cvjetne krune, koje su već postale Severov zaštitni znak.

– Već davno sam istraživao folklor i boho kao takav te je on povremeno bio okosnica kolekcije koje smo stvarali. Sada nas folklor posebno uzbuđuje te ga detaljno istražujemo – objašnjava dizajner. Iako slijedi trendove, "Angie Rose" ostaje vjerna filozofiji brenda: chic i udobna svakodnevna odjeća nadopunjena je prepoznatljivim, ručno dorađenim detaljima.

Osim što estetski i kvalitetom zadovoljava potrebe žene, dizajn Roberta Severa i cijenovno je prihvatljiv pa ovaj domaći proizvod prepoznaje sve više ljudi. Sever naglašava kako borba s konkurencijom, osobito s high street trgovinama, oduvijek postoji, no klijentice ih cijene i svjesne su što dobivaju kupnjom ovog dizajna.

Nakon predstavljanja resort kolekcije nema odmora, već je u pripremi jesenska kolekcija, kao i retrospektiva rada proteklih 15 godina.

– Imamo još nekih planova, a trenutno radimo i kostimografiju za već petu seriju na Novoj TV. Stoga, odmor, za sad, nije na vidiku – zaključuje Sever.

Foto: Robert Sever

>>Zavodljiva Angie Rose Roberta Severa za vruće ljeto

>>BIPA FASHION.HR Cruise Collection priprema modno iznenađenje na Gornjem gradu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.