magnet za mladence

Cipar – oaza za mladence iz Izraela, ali i cijeloga svijeta

Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
Cipar – oaza za mladence iz Izraela, ali i cijeloga svijeta
06.11.2011.
u 16:38
Cipar je izlaz za mnoge interkulturalne parove. Tamo se vjenčanje može obaviti u roku od 24 sata
Pogledaj originalni članak

Dolaze iz Ukrajine, Izraela, Libanona da bi u ciparskim matičnim uredima izrekli sudbonosno “da”. Razlog što je Cipar postao magnet za mladence iz okolnih zemalja, međutim, nisu samo palme, more i ugodna klima, piše Deutche Welle.

Cipar je izlaz za mnoge interkulturalne parove. Tamo se vjenčanje može obaviti u roku od 24 sata – brzo i jednostavno, bez birokratskih prepreka. Zadovoljna je i jedna i druga strana – mladenci sklapaju brak, a Ciprani dobar posao.

U lipnju je tako masovno vjenčanje 150 parova iz Izraela ušlo u Guinnessovu knjigu rekorda. Gradonačelnik Larnake Eleftherios Embedoklis hvali se da njegov okrug na vjenčanjima godišnje zarađuje oko 150.000 eura.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar jwayne
jwayne
14:25 09.11.2011.

Zar je moguće? Pa, Izrael, koljevka demokracije?! Članica UNICEFA, UNa, bla bla.... Da mladi odlaze iz Izraela negdje drugdje sklopiti brak?! Uskoro će još početi odlaziti u Palestinu.